Systemförslag: MoDo med chans på avancemang och slutspelshockey från Europa och Nordamerika!

Power Play promo
MoDo har möjlighet att ta klivet upp till SHL i afton och Ö-vik-lagets batalj mot Djurgården är huvudnumret på kvällens powerplay där även slutspelsmatcher från NHL, AHL, Tjeckien och Finland ska betas av i jakten på åtta rätt.

Spelstopp: 16:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


MODO Hockey Djurgårdens IF
1. MODO Hockey - Djurgårdens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Först ut är det ovan nämnda huvudnumret, match fem i den HockeyAllsvenska finalserien mellan MoDo och Djurgården, där hemmalaget MoDo har chans att slå in matchbollen och ta sig till SHL. Laget från Örnsköldsvik har 3-1 i matcher och kommer närmast från dubbla segrar i huvudstaden som vanns med 2-1 efter övertid respektive 7-6 i en riktig holmgång under söndagskvällen. Hemma i Hägglunds Arena har MoDo varit starka under säsongens gång och har sedan årsskiftet inte förlorat under ordinarie matchtid på hemmais. Med spelare som David Bernhardt, Riley Woods och Mikkel Aaagaard i toppform blir Mattias Karlins manskap svåra att dräpa för ett Djurgården som fortsatt har problem på målvaktssidan men som har en hel del kapacitet i offensiven att luta sig tillbaka på. MoDo bär et rättmätigt favoritskap här, och att inleda från vänster rekommenderas.

Mountfield HK HC Ocelari Trinec
2. Mountfield HK - HC Ocelari Trinec Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Ocelári Trinec har blivit tjeckiska mästare tre säsonger i rad, bortsett från den inställda covid-säsongen, och har i afton möjlighet att bli mästare för fjärde gången i följd då man har 3-1 i finalserien mot Mountfield. De flerfaldiga mästarna från Trinec hade 3-0 i matcher, och Mountfield räddade således den första matchbollen senast då man segrade med 2-1 efter övertid och där Radovan Pavlik blev stor matchhjälte med den matchavgörande målet som håller Mountfields säsong vid liv. Inför kvällens match, som är den femte i finalserien, är det hemmalaget som bär ett knappt favoritskap såväl odds- som streckmässigt, och med tanke på att det var Mountfield som var det starkare i grundserien och som under finalserien skapat flest målchanser finns det i mitt tycke gott värde västerut och ettan kan vara en intressant spik på mindre system. På större system får gärna kryss och tvåa ackompanjera.

Kiekko-Espoo Imatran Kettera
3. Kiekko-Espoo - Imatran Kettera Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Finalserien i den finska andraligan Mestis är helt jämn efter fyra spelade matcher då vi har 2-2 mellan Kiekko-Espoo och Ketterä, där det är de förstnämnda som närmast kommer från en seger efter att ha vunnit på bortais under måndagskvällen med 4-1. Under grundserien var det dessutom laget från Espoo som var det starkare både poängmässigt och när det kom till inbördes möten mellan dessa två lag. Här hemma i Espoo Metro Areena brukar man vara starka och för att Ketterä skulle segra här senast krävdes det över tjugo minuter övertidsspel. Att hemmalaget ordnar minst ett oavgjort resultat efter ordinarie tid är troligt och 1X är således en solid gardering att luta sig tillbaka på.

Storbritannien Ungern
4. Storbritannien - Ungern Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Storbritannien och Ungern möttes så sent som under gårdagskvällen, och det var Storbritannien som gick segrandes ur den striden med siffrorna 7-4 efter tre mål från Robert Dowd och två mål från Liam Kirk. Inför kvällens match lagen emellan är det Storbritannien som får stort förtroende av såväl oddsmarknad som det svenska folket, som i min bok tar alldeles för stor hänsyn till gårdagens batalj. Ungern är, till skillnad från Storbritannien, kvalificerade för VM:s högstadivision och har i laget flera spelare som befinner sig på hög europeisk nivå. I det ungerska laget hittar vi bland annat Linköpingsforwarden Vilmos Gallo och Västeråsbacken Zeteny Hadobas, och därutöver ett flertal spelare från topplaget i ICE Hockey League, Fehervar. Här blir britterna alltför betrodda och till rådande streckning bör ettan vaskas eller garderas.

Boston Bruins Florida Panthers
5. Boston Bruins - Florida Panthers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi tar oss över Atlanten och till det pågående Stanley Cup-slutspelet som fortsatt är inne i första rundan. Boston Bruins vann President’s Trophy, då man var det lag som tog flest poäng av samtliga under grundserien, och har fått en smakstart på slutspelet då man har 3-1 i matcher mot Florida Panthers och därmed har chans på avancemang i kvällens match. Det svenska folket ger hemmalaget ett stort förtroende här, men i mitt tycke ska pantrarna från Sunrise inte räknas bort då man skapat en hel del målchanser under matchseriens gång och dessutom var det lag som segrade senast här i TD Garden. Med fortsatt frågetecken kring Bruins eminenta centrar Patrice Bergeron och David Krejci finns goda möjligheter till seger för ett i grund och botten starkt Florida. Alla tecken och jobba in Panthers!

Colorado Avalanche Seattle Kraken
6. Colorado Avalanche - Seattle Kraken Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Det regerande mästarlaget Colorado Avalanche är med i kampen om Stanley Cup-bucklan även i år och går en batalj mot Seattle Kraken i den första slutspelsomgången. Ett Kraken som gör sin blott andra säsong i NHL och i år gör sitt första framträdande i slutspelet har pressat Colorado till 2-2 i matcher och var det lag som senast segrade då man vann på hemmais med 3-2 efter övertid där Jordan Eberle blev stor matchvinnare. Inför kvällens match tvingas lagen förhålla sig till varsitt tungt avbräck då hemmalagets Cale Makar är avstängd till följd av en interference på Seattles Jared McCann som är satt ur spel. Colorado har en bred och stark trupp att luta sig tillbaka på, med spelare som Nathan MacKinnon och Mikko Rantanen i första ledet och därutöver spelare som Devon Teows, Samuel Girard och JT Compher i truppen. Att Colorado tar ett steg närmare att försvara titeln är troligt i kvällens match och till rådande streckning lämnas ettan ensam.

Ahl Calgary Abbotsford Canucks
7. Ahl Calgary - Abbotsford Canucks Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

I AHL är slutspelet inne i ett tidigare skede då det är åttondelsfinalsserier som står på agendan, och Calgary Wranglers och Abbotsford Canucks är två av de sexton lag som gör upp om Calder Cup. Dessa två lag är minst sagt bekanta med varandra, då de mött varandra vid tolv tillfällen under säsongen, och det är Calgary som varit det starkaste laget dessa två emellan då man segrat i åtta av dessa tolv tillställningar. Det var också Calgary som var det starkaste laget i grundserien av samtliga lag då man vann Pacific Division och dessutom tog flest poäng av samtliga i hela AHL, medan Abbotsford tvingades spela sextondelsfinal för att ta sig hit. Här hemma i Alberta är Calgary starka då man på hemmais har sex raka segrar. Att hemmalaget går upp till en 1-0-ledning i denna matchserie är troligt sett till förutsättningarna. Etta!

Colorado Eagles Coachella Valley Firebirds
8. Colorado Eagles - Coachella Valley Firebirds Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Colorado Eagles ställs mot Coachella Valley Firebirds i en av de åtta åttondelsfinalserierna i AHL-slutspelet. Firebirds var det starkaste av dessa två emellan i grundserien, då gästerna för dagen plockade tretton fler poäng under grundserien, och i de fyra matcherna som lagen ställdes emot varandra vann de två vardera. De båda tvingades dock till sextondelsfinalspel, där Eagles besegrade Ontario Reign med 2-0 i matcher medan Firebirds blev pressad till en tredje avgörande match mot Tucson Roadrunners som de segrade i med 5-1. Oviss batalj stundar i Budweiser Events Center i Loveland och att sitta med hela säkerhetsbältet på rekommenderas.


Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 216 rader:

1
1
X
2
1
X
2
3
1
X
4
X
2
5
1
X
2
6
1
7
1
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.