Champions Hockey League tillbaka på powerplay-kupongen denna tisdag och ett vinstgivande systemförslag jagas!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Skellefteå AIK Oulun Kärpät
1. Skellefteå AIK - Oulun Kärpät Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Jämn match att vänta i Västerbotten mellan Skellefteå och Kärpet sett till odds och streckfördelning, och där Kärpet får anses vara det skarpaste laget av dessa två. Vi tycker dock Skellefteå inlett säsongen piggt då man avslutade ”försäsongens CHL” med två vinster och nu vunnit tre av fyra matcher på hemmaplan under SHL. Alla tecken tas med i match ett om plånboken håller för det.

Djurgårdens IF Adler Mannheim
2. Djurgårdens IF - Adler Mannheim Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Djurgården och Mannheim har sopat banan med de två andra lagen, Vienna och Tychy, i denna grupp vilket var ganska väntat på förhand. Mannheim ångar på en andraplats bakom München och har ett på pappret bra lag. Djurgården har stått för sina bästa matcher på hemmaplan under den här säsongen även om det finns mer att hämta från stockholmarna. 1X bör räcka här.

Frölunda HC Cardiff Devils
3. Frölunda HC - Cardiff Devils Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Frölunda hemma mot Cardiff ska bara vara en spiketta. Visat ruskigt fin form i SHL och hade inför lördagens seriefinal mot Rögle fyra raka segrar i bagaget. Cardiff leder gruppen och Frölunda hittas på en andraplats endast en poäng bakom. Ett ypperligt läge att ta sig fram i gruppledning vilket vi har väldigt svårt att se dem missa.

EHC Red Bull München Färjestads BK
4. EHC Red Bull München - Färjestads BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

München ångar på starkt i den tyska ligan som man leder efter att ha tagit makalösa 27 av 27 möjliga poäng hittills. Tuff uppgift för Färjestad som vann med hela 12-0 mot Oskarshamn hemma i lördags, men som endast tagit en trepoängare på bortaplan hittills i SHL på fyra försök. Vi tar 1X här och känner oss trygga med det!

Belfast Giants Luleå HF
5. Belfast Giants - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Luleå har inlett säsongen i SHL med blandade resultat och förlorade mot Djurgården senast trots stort spelövertag. Vi tycker, precis som det svenska folket har streckat, att Luleå ska ha stora vinstchanser här. Krysset är av stort värde att plocka med då Belfast vann hemma mot Liberec och kryssade hemma mot Augsburger, samt vunnit fyra av fem på hemmaplan i det brittiska ligaspelet.

Augsburger Panther Bili Tygri Liberec
6. Augsburger Panther - Bili Tygri Liberec Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Tvåan och trean i gruppen mot varandra där Augsburger har ett fyra poängs stort försprång på Liberec. Sista chansen möjligen för Liberec och vid oavgjort på slutet är det inte omöjligt att man plockar målvakten för att kunna vinna och öka sina chanser till ett senare avancemang. Alla tecken tas med då det kan hända mycket i slutskedet av en sådan här match.

HC 05 Banska Bystrica HC Ambri Piotta
7. HC 05 Banska Bystrica - HC Ambri Piotta Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Bystrica är i skrivande stund streckade till en procent mer än sina motståndare för dagen, Ambri-Piotta. Imponerades mer av Ambri än av Bystrica under den första delen av CHL som spelades augusti/september och vi tycker Schweizarna ska ha bättre chans till segern. Halvgarderas.

Karlskrona HK Kristianstads IK
8. Karlskrona HK - Kristianstads IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Kristianstad var stundtals utspelade mot Björklöven men lyckades vinna den fighten. Bortamatch mot Karlskrona som endast har en poäng mer än Kristianstad hittills i Hockeyallsvenskan. Vi tycker att hemmalaget ska ha bra chanser till en vinst då man kommer från två raka vinster (en på övertid), och dessutom besegrade Kristianstad på försäsongen med 5-1.


Systemförslaget för tisdagens powerplay landar på 144 rader! Gör som oss och använd något för att reducera. Lycka till!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
1
X
3
1
4
1
X
5
X
2
6
1
X
2
7
X
2
8
1

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Ett inlägg av