Poker på nätet

Tillsammans med Sveriges främsta pokersajt - poker.se – presenterar här 1x2.se ett fönster rakt in i pokervärlden och guidar dig rätt om du vill börja spela poker på nätet.
Nedan hittar du exklusiva pokerbonusar från de fem bästa pokersidorna för svenska spelare om du snabbt vill komma igång. Vill du istället läsa mer om pokerrummet innan du kastar dig in i kampen om nästa pott kan du klicka på rummets namn för att komma till en mer utförlig recension av respektive pokersajt.

Poker.se har skrivit om pokervärlden i allmänhet och svensk poker i synnerhet i mer än tio år. De skriver om såväl poker på nätet och om vad som händer ”live” runt om i världen och är det någonting du vill veta om poker så är det dit du ska vända dig, och det är det vi här på 1x2.se har gjort så att vi kan erbjuda dig ett urval av det viktigaste som händer just nu i pokervärlden.

Med de oberoende recensionerna kan du själv jämföra svenska pokersajter ur alla upptänkliga avseenden. Hur står sig den nedladdningsbara pokerklienten, hur är det med mobilstöd och hur fungerar bonusar hos den pokersida som du är intresserad av. Alla aspekter avhandlas och presenteras i överskådlig form så att urvalsprocessen blir så enkel som möjlig så att du kommer vara nöjd med ditt val och slippa överraskningar.

Vi hoppas du har nytta av den här underavdelningen och kan hitta ett pokerrum och medförande pokerklient som passar just dig. Alla rekommenderade pokersidor är trygga och bra alternativ för svenska spelare, annars hade de inte varit just rekommenderade. Bonusarna du får via våra länkar är även i många fall exklusiva och går inte att hitta någon annanstans på nätet. Så du kan vara säker på att om du väljer att spela poker i något av de rekommenderade rummen så är du garanterad den absolut bästa pokerbonusen.

Att hitta en bra pokersida har med andra ord aldrig varit enklare oavsett om du vill prova för första gången eller spelat i flera år. Men jämförelsesajter finns det gott om, och även om poker.se är den bäst ansedda pokerportalen så är de som allra bäst när det kommer till nyhetsrapportering och djuplodande artiklar. Om något av intresse har hänt inom poker den senaste tiden så är det på poker.se du kommer kunna läsa om det. Flera svenska pokerprofiler bloggar även på sajten och det finns också ett par riktigt bra poddar för den som hellre konsumerar information via öronen.

Senaste nytt från Poker.se

Att välja rätt pokerrum

Så fungerar det

  • Jämför pokerrum med vår topplista.
  • Börja spela direkt genom att klicka på "Spela nu".
  • Vill du veta mer? Klicka på rummets namn.

Pokerartiklar

Senaste artiklarna från Poker.se

Pokerbloggar

Senaste blogginläggen