Dagens matcher och odds

Svenska spelbolag med bäst odds på tennis

Tennisen som oddsmarknad har blossat upp som en av världens absolut största. Den stora fördelen och lockelsen för spelare världen över är givetvis att tennisen spelas dygnet runt och året runt, vilket gör att matcher och olika spel finns att finna när du än önskar och har tid över.

Tennisen är indelad i tre tourer. ITF touren, Challenger touren och den hösta touren, ATP touren. Vissa spelbolag har odds på samtliga tourer, medan andra fokuserat mer på de högre tourerna.

Unibet, Bethard och Betway ligger ofta väldigt högt när det kommer till odds på ATP-touren

Söker man bäst odds på Roger Federer, Rafael Nadal eller någon av de andra spelarna på den högsta touren, så finns det många spelbolag att välja bland. Exempelvis Unibet, Bethard och Coolbet ligger ofta väldigt högt när det kommer till oddsen på ATP touren, och i många fall även Challengertouren. För just Challengertouren funkar även Betssongruppens spelbolag - Betsson och NordicBet - mycket bra, då den egna sportsbook som Betsson använder är näst intill ensamma på att erbjuda olika typer av set- och game-handicap-spel på mittentouren.

100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Söker man höga odds på den lägsta touren, så är det bet365 eller SBTech-spelbolag som gäller. SBTech står sig helt okej, men är ändå inte i närheten av att erbjuda lika fina odds som bet365 gör på daglig basis, kring tennisens lägsta tour.

🥇 Vilket spelbolag har bäst tennisodds?

🛠️ Vilket spelbolag har bäst klient för att betta på tennis?

🎾 Vilken slags tennisodds är bäst att spela på?

Bästa spelbolag för att betta på tennis?

Sportsbetting på tennis är numera så utbrett att du mer eller mindre kan plocka ett spelbolag i mängden, och per automatik få hundratals tennismarknader dagligen på vald bettingsida, oavsett vilken det är. Är du däremot en finsmakare som söker de lite mer obskyra objekten, så kan det löna sig att läsa nedan.

Som nybörjare så kan vi varmt rekommendera stora svenska bettingsidor likt Unibet eller Betsson för tennis. Man har många spelval på den högsta touren och allt som oftast fina odds. Avstickare som Pinnacle funkar även kanonbra, i synnerhet eftersom att Pinnacle ofta bjuder sina kunder på marknadens högsta odds i en väldigt lättnavigerad och trevlig miljö men utbudet är inte lika stort.

Vill man gräva riktigt djupt i de olika arkiven och specialisera sig på ITF touren, den lägsta touren, så är det bet365 som är överlägsna.

Spelbolaget från Stoke erbjuder dagligen spelobjekt på precis alla marknader, på alla tourer, både för herrar och damer. Dessutom erbjuder just nämnda bet365 också alla matcher LIVE, vilket gör att du kan följa dina spelare och resultaten i realtid, och casha ut dina spel om det går dåligt.

Har du inte tillgång till bet365, men ändå vill spela på ITF touren så rekommenderas de spelbolag som använder SBTech som oddsleverantör. SBTech har ett enormt grundutbud och i detta tillkommer en hel del ITF-turneringar. Sbtech är inte riktigt lika vassa som bet365 på ITF-tennis, men räcker ändå långt och står sig framförallt mycket bra mot övriga bolag, bet365 borträknat.

100% upp till 1250 kr
9.2
Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.

Jämför alltid tennisodds och ta hjälp av våra rekare!

Ovan har du en bra grund att stå på, när det gäller tennis och diverse olika spelbolag. Att hitta bra spel är dock inte alltid lätt, och därför rekommenderar vi er varmt att kika in våra olika tennisexperter på 1x2.se dagligen. Samtliga har över fem års erfarenhet av tennisbetting och vissa av rekarna involverar sig i sporten på daglig basis, både via spelande och andra jobbrelaterade uppdrag.

Vi skäms inte ett dugg när vi säger att 1x2.se har Sveriges i särklass starkaste tennisteam, som täcker precis allt från ATP-, Challenger- och ITF-touren,.

För att uppnå bästa resultat bör du mixa dina egna tankar, med våra rekares och bilda dig en egen uppfattning. Vi har dagligen speltips på tennis uppe på siten, och välkomnar såväl nya spelare som rutinerade rävar att läsa analyser och bidra i diskussioner kring sporten med den gula, fluffiga lilla bollen!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 2000 kr

eller 800 kr tillbaka vid förlust

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
888 Sport

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se