Oddsjämförelser: Kanada - Canadian Soccer League

Med våra oddsjämförelser hittar du snabbt de bästa oddsen för Canadian Soccer League. Jämför Canadian Soccer League-odds från alla stora spelbolag.

Det kanadensiska ligasystemet kan te sig väldigt lustigt för oss svenskar. Högst upp finns ett par proffsligor som är halvsanktionerade av förbundet men som i likhet med de flesta större nordamerikanska ligor inte har något promoverings- eller nedflyttningssystem. Störst liga är i stället Canadian Soccer League, som tidigare varit såväl division 1 och 2 som 3, trots att den inte ens består helt av proffslag.

CSL är inte heller egentligen en rikstäckande serie, eftersom den spelas nästan helt uteslutande i provinsen Southern Ontario. Men den har anor sedan 1926 och är alltså ändå allra störst. Många av lagen är grundade av invandrare från början, varför vi ofta kan hitta landsnamn som Croatia, Argentina och Serbia i namnen.

Ligan består av två divisioner, med åtta lag i ettan och sex i tvåan. Efter varje säsong körs en playoff för de åtta lagen i högstaligan som avgör vilka som vinner årets CSL.

Inga odds på kommande matcher kunde hittas.

Fotbollsligor