Oddsjämförelser: Italien - Coppa Italia

Med våra oddsjämförelser hittar du snabbt de bästa oddsen för Coppa Italia. Jämför Coppa Italia-odds från alla stora spelbolag.

Den klassiska italienska cupen, Coppa Italia, spelas varje år och har körts officiellt sedan 1922 - men de första 35 åren spelades turneringen bara tio gånger, och det är först sedan säsongen 1957-58 som den hållit på kontinuerligt.

Flest titlar har under den tiden Juventus mäktat med - tolv stycken hittills, och regerande mästare är de också. Därmed passerar de Roma på nio, och närmast därefter kommer Inter på sju. På de 67 spelade cuperna har 16 lag avgått med segrar, fast senast något nytt lag tillkom var 1992 när Parma vann sin första av hittills tre.

Segraren av cupen förlänas även en plats i Europa League, men oftast har det laget redan en plats i EL eller i Champions League, så då går platsen vidare till högst placerade lag i ligan som inte kvalat in till någon cup. Som extra liten bonus får även segrarna bära en liten kokard med trikoloren på tröjan under nästkommande säsong.

Inga odds på kommande matcher kunde hittas.

Fotbollsligor