Hockey Odds - Spela på hockey med de bästa oddsen

Letar du efter bästa oddset på en match i Ishockey? Då har du kommit helt rätt! Här på 1x2.se kan du enkelt jämföra de bästa oddsen på Ishockey, hos alla större spelbolag. Använd oddsjämförelsen nedan och välj mellan dagar eller specifika länder och ligor. Jämför alltid oddsen innan du bettar på Ishockey.

Dagens matcher och odds

Senaste speltipset


Speltips: Formsvagt Rögle gästar Europas hetaste lag
Oskar Hansson
Oskar Hansson

Speltips: Formsvagt Rögle gästar Europas hetaste lag

Det är dags för kvartsfinaler av Champions Hockey League där vi nu alltså bara har åtta la... Läs merVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
1000 kr riskfritt spel
9.2
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
100% riskfritt upp till 500 kr
9.2
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
8.9
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
100% upp till 2500 kr
9.3
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Vilka spelbolag har bäst odds på hockey?

Den extremt intensiva och volatila lagsporten ishockey kan vara en guldgruva för den med tungan rätt i munnen, men i jämförelse med fotboll är utbudet långt mindre. Rent generellt varierar oddsmarknaden som erbjuds hos olika spelbolag beroende på hur pass populär sporten är i det land som bolagets huvudmarknad är. I Storbritannien, där ishockey inte är superpopulärt, har de stora namnen – Bet365 och Betfair exempelvis – inte tillnärmelsevis lika bra täckning som de har inom fotboll. Det betyder inte att deras hockey odds är dåliga men utbudet är ibland lite vacklande. Den som vill betta på ishockey med bäst hockey odds och liveodds för hockey får istället vända sig till de nordiska bolagen eller till dem som blickar över Atlanten och satsar lite extra på den relativt nyöppnade (om än fragmentariska) amerikanska sportsbettingmarknaden. Ta hjälp av oss och vår oddsjämförelse för hockey när du letar efter bäst odds på hockey.

  • SHL – Betssonbolagen – Betsson och NordicBet - har som huvudsponsorer av SHL både bra odds och liveodds för hockey, och ett extra stort kampanjfokus på svensk ishockey.
  • NHL – Använd bolag som kör SBTech för det bredaste sortimentet på nordamerikansk finrumshockey – Betway och Bethard är två goda alternativ för bra hockey odds.
  • StormötenCoolbet har likt deras arbetssätt vad gäller fotboll valt att lägga fokus på de stora mötena och mästerskapen, ofta med bäst odds på såväl skräll som favorit.

Bästa spelbolag för att betta på ishockey?

Det ser ut som om de svenska storbolagen har gjort sitt vägval när det kommer till odds på hockey. Unibet valde fotbollen och Betsson ishockeyn. Som huvudsponsorer av SHL är Betsson och NordicBet givna alternativ för odds och liveodds hockey. De erbjuder inte högst odds på alla matcher men de håller höga snitt, och i kombination med ett fint kampanjfokus inom hockey är de ett av de bästa alternativen för den som vill betta på svensk hockey.

Oddsleverantören SBTech har lite extra fokus på amerikanska sporter och är därmed även ofta bäst när det gäller hockeyodds på ishockey i Nordamerika, särskilt om du tänk spela målgörare och andra specialspel i NHL. Oddsnivåerna är inte jättemycket bättre men marknaderna är oftast dubbelt så många jämfört med leverantörerna med ett mer utpräglat europeiskt fokus (Kambi och de stora Brittiska bettinghusen). Spelar du ofta kombinationskuponger på NHL så kan vi bredvid de nämnda SBTech-bolag ovan även rekommendera ComeOn! där SBTech-funktionen ”Combo Booster” är aktiverad på alla NHL-matcher.

I och med att flera delstater i USA sakteligen öppnat upp för sportsbetting online så ser vi bolag positionera sig mot dessa marknader redan nu. Den relativt unga sportboken GiG med Guts i spetsen dyker titt som tätt upp bland hockeyoddsen i vår oddsjämförelse av NHL-matcher, och de är även av någon anledning starka när det kommer till Asiatiska handikapp-odds för ishockey. Det känns oundvikligen som om Guts har siktet inställt på den amerikanska marknaden och de största sporterna där, och det här är förmodligen ett smart drag inför framtiden. Det är tufft att konkurrera på den europeiska bettingmarknaden där engelska storbolag krigar om spelarna – men det slaget handlar om att erbjuda bäst fortbollsodds. Amerikansk sport är en annan femma, och en potentiell jättemarknad som ännu är relativt oexploaterad.

Jämför alltid hockey odds och ta hjälp av våra tips och rekar

Var du hittar bäst hockey odds varierar alltså beroende på vilka ligor och marknader du är ute efter och ingen svensk bettingsida är bäst på allt, hela tiden. Nyckeln till bäst odds på ishockey är precis som för alla andra marknader att jämföra hockey oddsen innan du spelar och anpassa dig därefter. Men du är på rätt plats och ovan hittar du verktygen du behöver, oavsett om du är intresserad av hockey-vm odds, NHL, SHL eller någon mer obskyr liga.

Att leta spel baserat på odds är fel dock ofta fel ände att börja i - ett bra spel handlar om att först hitta en spelidé och sedan leta upp ett odds som har värde. Kanske kan någon av våra riktigt duktiga hockey-rekare peka dig i rätt riktning med ett hockey speltips?

Vi samlar ishockey statistik och analyserar hockey odds i våra guider. Ta hjälp av 1x2.se när du vill spela på hockey så hjälper vi dig att hitta dina bästa hockey odds!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord