Hockey Odds - Spela på hockey med de bästa oddsen

Letar du efter bästa oddset på en match i Ishockey? Då har du kommit helt rätt! Här på 1x2.se kan du enkelt jämföra de bästa oddsen på Ishockey, hos alla större spelbolag. Använd oddsjämförelsen nedan och välj mellan dagar eller specifika länder och ligor. Jämför alltid oddsen innan du bettar på Ishockey.

Dagens matcher och odds

Det finns inga schemalagda matcher för 2024-06-20.

Nästa matcher spelas den 2024-06-21

Senaste speltipset


Speltips: Fartfylld semifinal stundar när Kanada och Schweiz gör upp!
Andreas Nord
Andreas Nord

Speltips: Fartfylld semifinal stundar när Kanada och Schweiz gör upp!

Vi har nått fram till semifinalerna i Hockey-VM! Sverige drabbar samman med värdnationen,... Läs merVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Hitta spelbolag med bäst odds på hockey

Den extremt intensiva och volatila lagsporten ishockey kan vara en guldgruva för den med tungan rätt i munnen, men i jämförelse med fotboll är utbudet långt mindre. Rent generellt varierar oddsmarknaden som erbjuds hos olika spelbolag beroende på hur pass populär sporten är i det land som bolagets huvudmarknad är. I Storbritannien, där ishockey inte är superpopulärt, har de stora namnen – Bet365 och Betfair exempelvis – inte tillnärmelsevis lika bra täckning som de har inom fotboll. Det betyder inte att deras hockey odds är dåliga men utbudet är ibland lite vacklande.

Den som vill betta på ishockey med bäst hockey odds och liveodds för hockey får istället vända sig till de nordiska bolagen eller till dem som blickar över Atlanten och satsar lite extra på den relativt nyöppnade (om än fragmenterade) amerikanska sportsbettingmarknaden.Ta hjälp av oss och vår oddsjämförelse för hockey när du letar efter bäst odds på hockey.

  • SHL – Betssonbolagen – Betsson och NordicBet - har som föredetta huvudsponsorer av SHL både bra odds och liveodds för hockey, och ett extra stort kampanjfokus på svensk ishockey.
  • NHL – Använd bolag som kör SBTech för det bredaste sortimentet på nordamerikansk finrumshockey – Betway och Bethard är två goda alternativ för bra hockey odds.
  • StormötenCoolbet har likt deras arbetssätt vad gäller fotboll valt att lägga fokus på de stora mötena och mästerskapen, ofta med bäst odds på såväl skräll som favorit.

💡 Vad ska man tänka på innan man spelar ett ishockey odds?

Se till att alltid ha koll på om det odds du är på väg att spela gäller för FT (Full Time, ordinarie speltid, 60 minuter) eller OT (Overtime, inklusive övertid och eventuell straffläggning).

📈 Vilket spelbolag har bäst odds på hockey?

Det varierar beroende på liga. Svenska hockey-odds (som på SKL) är generellt bättre hos utpräglat svenska bolag som exempelvis Nordicbet. Nordamerikansk hockey (som NHL-odds) är väl representerat hos SBTech-bolag som exempelvis Betway. Odds på stora ishockeymästerskap (som VM) är ofta bäst hos storbolag som bet365.

🏆 Vilket är Sveriges bästa spelbolag för att betta på ishockey?

Sett till generell upplevelse; både nivåer på liveodds och pre-game, och hur väl klienten hanterar hockeyoddsen så har vi tre favoriter, Betssonbolagen: Betsson, Nordicbet och Betway. Mycket för att de har en trevlig blogg med kompetenta hockeyskribenter, men främst för att de ofta plockar fram intressanta specialspel med förhöjda odds.

🏒 Vilken typ av odds är bäst när man ska betta på hockey?

Där man ofta hittar bäst värde inom hockey är på Över- och Underspel, alltså målmarknader. Asiatiska Handicap är också bra att kunna hantera då man ofta får bättre odds i jämförelse med ett Draw-No-Bet-spel.

Hitta bästa spelbolag för att betta på ishockey

Det ser ut som om de svenska storbolagen har gjort sitt vägval när det kommer till odds på hockey. Unibet valde fotbollen och Betsson ishockeyn. Under tiden som huvudsponsorer av SHL mellan 2018 och 2021 gjorde Betsson och NordicBet stora föebättringar på sin hockeyavdelning och är än idag givna alternativ för odds och liveodds hockey. De erbjuder inte bästa SHL odds på alla matcher men de håller högt snitt, och i kombination med ett fint kampanjfokus inom hockey är de ett av de bästa alternativen för den som vill betta på svensk hockey.

Gratisspel värt 100 kr
8.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Oddsleverantören SBTech har lite extra fokus på amerikanska sporter och är därmed även ofta bäst när det gäller hockeyodds på ishockey i Nordamerika, särskilt om du tänk spela målgörare och andra specialspel i NHL. Oddsnivåerna är inte jättemycket bättre men marknaderna är oftast dubbelt så många jämfört med leverantörerna med ett mer utpräglat europeiskt fokus (Kambi och de stora Brittiska bettinghusen). Spelar du ofta kombinationskuponger på NHL så kan vi bredvid de nämnda SBTech-bolag ovan även rekommendera ComeOn! där SBTech-funktionen ”Combo Booster” är aktiverad på alla NHL-matcher.

I och med att flera delstater i USA sakteligen öppnat upp för sportsbetting online så ser vi bolag positionera sig mot dessa marknader redan nu. Bethard dyker titt som tätt upp bland hockeyoddsen på vår sida där du jämför odds NHL. Kanske har de siktet inställt på den amerikanska marknaden och de största sporterna där, och det är förmodligen ett smart drag inför framtiden. Det är tufft att konkurrera på den europeiska bettingmarknaden där engelska storbolag krigar om spelarna – men det slaget handlar om att erbjuda bäst fotbollsodds. Amerikansk sport är en annan femma och en jättemarknad med enorm tillväxtpotential.

Jämför alltid hockey odds och ta hjälp av våra tips och rekar

Var du hittar bäst hockey odds varierar alltså beroende på vilka ligor och marknader du är ute efter och ingen svensk bettingsida är bäst på allt, hela tiden. Nyckeln till bäst odds på ishockey är precis som för alla andra marknader att jämföra hockey oddsen innan du spelar och anpassa dig därefter. Men du är på rätt plats och ovan hittar du verktygen du behöver, oavsett om du är intresserad av hockey-vm odds, NHL, SHL eller någon mer obskyr liga.

Att leta spel baserat på odds är fel dock ofta fel ände att börja i - ett bra spel handlar om att först hitta en spelidé och sedan leta upp ett odds som har värde. Kanske kan någon av våra riktigt duktiga hockey-rekare peka dig i rätt riktning med ett hockey speltips?

Vi samlar ishockey statistik och analyserar hockey odds i våra guider. Ta hjälp av 1x2.se när du vill spela på hockey så hjälper vi dig att hitta dina bästa hockey odds!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.