Oddsjämförelser: Internationella Klubbturneringar - Europa League

Med våra oddsjämförelser hittar du snabbt de bästa oddsen för Europa League. Jämför Europa League-odds från alla stora spelbolag.

Den näst finaste turneringen Europa har att erbjuda är förstås Europa League. Vi har sett den spelas sedan 1971, fast med nuvarande namn sedan 2009. Under den tiden har vi sett mängder av vinnande klubbar - 27 stycken, allt från Ipswich till Juventus. Och faktiskt vann IFK Göteborg två gånger på 80-talet också, vilket får klassas som två av de främsta bedrifterna i svensk fotbollshistoria.

Sedan nyligen förlänas även vinnaren med en direktplats till nästa års Champions League, och det höjer förstås statusen på turneringen, som annars dras en hel del med problemet att de större lagen gärna ignorerar den - såvida de inte skulle råka gå långt då, förstås.

Faktum är att vi även har svenskt i topp i en rekordlista. Henrik Larsson ligger nämligen överst i målstatistiken, med 40 mål på 56 matcher - inklusive två i den final han förlorade med Celtic. Det var dock länge nu sedan ett svenskt lag gick långt, så vi får fortsätta förlita oss på att utlandssvenskar presterar.

Europa League
Fotbollsligor