Oddsjämförelser: Förenade Arabemiraten - Arabian Gulf League

Med våra oddsjämförelser hittar du snabbt de bästa oddsen för Arabian Gulf League. Jämför Arabian Gulf League-odds från alla stora spelbolag.

Förenade Arabemiraten är en relativt ny medlem i FIFA, som gick med 1974 efter att ha haft ett fotbollsförbund i bara några år. I samma veva kördes officiellt en högstadivision igång, som i dag heter UAE Arabian Gulf League - ett delvis politiskt beslut som det bråkats om i regionen.

Fotbollsmässigt har ligan kommit att hålla högre och högre kvalitet, i takt med att fler kända spelare väljer att avsluta eller rentav fortsätta sina karriärer i mindre ligor med mycket pengar. Någon inhemsk spelare vann heller inte skytteligan ensam på 20 år (förrän 2017), medan t.ex. Asamoah Gyan gjorde flest mål tre år i rad innan han ens fyllt 30.

Det lag Gyan spelade för, Al-Ain, är också det mest framgångsrika i landet och har tolv vinster - nästan dubbelt så många som nästa lag, och de är ensamma om att ha tagit titlar varje decennium sedan ligan startades.

Topp tre i ligan går till AFC Champions League, där ettan tar en direkplats till slutspelet och tvåan till play-off, medan trean får kvala. De två sista lagen flyttas skoningslöst ned.

Inga odds på kommande matcher kunde hittas.

Fotbollsligor