CSGO Betting - Spela med de bästa oddsen!

Letar du efter bästa oddset på en match i CSGO? Då har du kommit helt rätt! Här på 1x2.se kan du enkelt jämföra de bästa oddsen på CSGO, hos alla större spelbolag. Använd oddsjämförelsen nedan och välj mellan dagar eller specifika länder och ligor. Jämför alltid oddsen innan du bettar på CSGO.

Dagens matcher och odds

Senaste speltipset


Systemförslag: Europatipset 17 juli - Cupmatcher och brasiliansk samba
Pelle P
Pelle P

Systemförslag: Europatipset 17 juli - Cupmatcher och brasiliansk samba

Ingen jackpott denna gång men Europatipset bjuder på en kupong med en salig blandning av m... Läs merVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Betta på Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)

CS:GO är en förstapersonsskjutare (FPS) där två lag (terrorister eller terroristbekämpare) om fem spelare möts. En match avgörs genom trettio (30) tvåminutersrundor och först till sexton (16) omgångsvinster leder till matchavgörande. I större turneringar, som ofta är aktuellt när det kommer till möten som har CS:GO odds att spela på, avgörs en match som slutat 15-15 genom sex (6) övertidsrundor.

CS:GO betting erbjuder inte bara matchvinnare utan även långtidsspel som liga- och turneringsvinnare, över- och underspel där du satsar på med hur många rundor ett lag måste vinna en match. Det finns även CS:GO-livebetting och det är inte ovanligt att du kan streama eSport från en bettingsida. Vem som tar hem en viss "map" (bana) är också vanligt när det kommer till att spela på Counter Strike-matcher. Det finns alltså en massa olika möjligheter att betta på CS:GO då det är en av största och mest populära eSporterna.

Precis som för ”vanliga” sporter som fotboll är det mycket att ha koll på för att bli bra på CS:GO betting. Hur har tidigare möten sett ut? Är det samma spelare som ingår i lagen? Hur ser dagsformen ut? Och såklart mycket, mycket mer. För att få inspiration och komma igång kan du ta en titt på våra rekares CS:GO speltips och hur de tänker kring sina spel.

🕹️ Vilken sida är bäst för CSGO-betting?

CSGO (Counter Strike Global Offensive) är extremt populärt att betta på spelare världen över, och frågan är vart man gör detta bäst? Valmöjligheterna börjar bli allt fler och du finner hundratals marknader kring CSGO på spelbolag som BET365 och Unibet, med flera. Betway är en annan aktör med svensk licens som trycker väldigt hårt kring esport-betting och CSGO i synnerhet. På Betway finner du dessutom flera spelval som du ej finner hos konkurrenter, där framförallt mängder av olika handicap-varianter går att spela på. Detsamma gäller esport-fokuserade pixel.bet, som är ett spelbolag enkom inriktat på esport och casino.

CSGO betting - Jämför odds på CSGO betting

Intresset för eSport betting har eskalerat genom åren och i Sverige dominerar CSGO betting hos spelbolagen. Det finns en rad olika möjligheter att betta på CSGO då det är en av de största och mest populära eSporterna.

Counter Strike: Global Offensive - CSGO är ett förstapersonsskjutspel (FPS) där två lag om fem spelare möts. En match avgörs genom trettio tvåminutersrundor och först till sexton omgångsvinster leder till matchavgörande. I större turneringar, som ofta är aktuella när det kommer till möten som har CSGO odds att spela på, avgörs en match som slutat 15-15 genom sex övertidsrundor.

För dig vars intresse fångats av eSport och CSGO match betting har vi samlat CSGO betting tips för hur du kan gå tillväga, och vilka spelbolag som har bäst odds för CS betting.

Hitta bäst odds på CSGO betting

Att spela på CSGO betting och eSport i allmänhet fungerar precis som med andra sporter. Det är vanligt att spela på Rätt resultat, Matchvinnare, Kartvinnare, Karthandikapp och Totalt antal kartor. CSGO betting erbjuder inte bara matchvinnare utan även långtidsspel som liga- och turneringsvinnare, över- och underspel där du spelar på hur många rundor ett lag måste vinna under en match. Det finns även CSGO betting live, och det är inte ovanligt att du kan streama eSport direkt från en bettingsida. Vem som tar hem en viss "map" (bana) är också vanligt när det kommer till att spela på CSGO betting.

Precis som för andra sporter som fotboll är det mycket att ha koll på för att bli bra på CSGO betting. Våra bästa tips för CSGO betting är att studera lag och jämföra statistik, matchresultat, lagens formation och spelarnas enskilda prestationer. Hur har tidigare möten sett ut? Är det samma spelare som ingår i lagen? Hur ser dagsformen ut?

Vilka spelbolag har bäst odds för CSGO betting?

Bland spelbolagen som erbjuder bäst CSGO betting med bra odds hittar du spelbolag som LeoVegas, NordicBet, PAF, 10bet och Betsson. Vi recenserar alla spelbolag så att du får rätt förutsättningar för just ditt spelande, se vilka bettingsidor som är bäst på eSport betting.

LeoVegas sticker ut inom CSGO betting genom att erbjuda handicap-spel som fortfarande är ganska ovanligt inom eSport och betting CSGO. Många bookies erbjuder endast raka vinnarspel när det gäller eSport betting.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.