Den här matchen är ganska solklar vinst för Liverpool. Man har 1! mål insläppt på dom 10 senaste ligamatcherna. Vilket kom mot Wolver på bortaplan den 23 Januari sedan dess har man spikat igen. Man kanske har "tagit från luften" ett av världens bästa försvarspel i nuläget med stabiltet som Joe Gomez, Virgil van Dijk, Andrew Robertson och inte minst Alisson som håller nollan 52% av matcherna i år. Hela 9 gånger av 17 spelande matcher ( seriens bästa ) känns svåra att komma igenom.

Liverpool har nu nästkommande vecka Champions League spel mot Atlético Madrid vilket man har som nästa mål att vinna då serien är så gott som klar.

Jag kan tänka mig att man inte åker med det bästa laget man har på pappret för att spara och inte riskera skador på spelare till den viktiga matchen i Spanien på Tisdag. Vilket gör att våran skandinaviska målkanon Teemu Pukki har större chans att knorra in ett mål och spräcka nollan på Liverpool nu på Lördag.

Kul fakta om Teemu Pukki är att han är den ända i Premier Leauge som har gjort mål mot lagen i topp 4 i ligan och med det är lördagens spel ganska lockande och måste så klart testas till en låg insatts.

Ett inlägg av