Söndagsångest

Publicerades för

Söndag - Bästa tv-tittande dagen i veckan?

 
Skrev av mig lite om Lördagens två Serie A matcher. Nu tänkte jag skriva om söndagens drabbnigar och därmed några speltips / saker att tänka på.
Först ut är Napoli - Cagliari 12:30. Det är känt sen innan att lunch matcherna brukar vara målrika. Och där tror jag att Napoli kommer sätta fart från avspark. Napoli tog emot ett Feyenoord hemma i Champions League i veckan men avfärdade det "hotet" lätt. 3-1 blev slutresultatet där Napoli släppte in ett onödigt mål i 90+3. 
I mina ögon är Feyenoord ett större hot än Cagliari. Napoli är obesegrade hemma på Sao Paolo och har även bra målstatistik hemma mot just Cagliari.

3-1
0-5
0-3
3-3
3-0 

4 vinster och en oavgjord för Napoli de senaste 5 mötena mot Cagliari. 

Spelar därmed Ö1,5 mål HT @1,73 

Säsongens slagpåse Benevento tar emot Inter på hemmaplan.
Tycker att Inter har varit stabila och är obesegrade senaste 5 matcherna. De gjorde processen kort mot SPAL samt Crotone ( Botten kanditaterna) och höll nollan. Inter har Joao Cancelo skadad men inget större avbräck.
Kort sammanfattning men Benevento ska inte ha en susning i matchen och jag spelar BLGM - NEJ till @1,80

Chievo - Fiorentina

Har inte hittat något riktigt med värde här. Ett hemmastarkt Chievo tar emot ett fundersamt Fiorentina. Chievo har tre skador men bara två större avbräck. Fiorentina ska ha full trupp till mötet. Mina tankar är mest på Under 2,5 mål. Stabila och rutinerade Sorrentino har varit bra inledningsvis. Och ett hemmastark Chievo kan orsaka problem för Fiorentinas offensiv. De 5 senaste matcherna lagen i mellan har bara en blivit Ö2,5. 

Tänkbara spel: Under 2,5 Mål @1,75 eller Oavgjort och Under 2,5 @4.00

Lazio - Sassuolo

Ett skadedrabbat Lazio tar emot Sassuolo. Ändå är Lazio favoriter till 1,40. Men det tycker jag inte är rätt sätt intill skador. Ett Lazio som spelade Europa League match senast torsdag kan vara lite ur form. 
Sassuolo har spelat upp sig och har Dell'orco skadad samt Magnanelli avstängd. Men trots detta så är Sassuolo ett vasst lag som kommer ställa till det för Lazios försvar. Att oddset på Oavgjort eller Sassuolo är hela @3,00 går inte att blunda för.

Spelar Sassuolo X2 till hela 3,00! 

SPAL - Crotone

De två lagen som tippas vara i botten och slåss för överlevnad drabbas redan ihop. Båda lagen har spelat ihop 4 poäng på 6 matcher. Just kvalitets mässigt så skulle de vara två topplag i Serie B som möts men nu så kommer de slåss tillsammans för att sluta över strecket i vår.
Tror det kommer bli en svängig match från båda lagen. Ö2,5 lockas till 2,20

Avstår från något spel i matchen

Torino - Verona

Ett Verona som har 2 poäng samt bara gjort ett mål framåt kommer gästa målglada Torino. Ett Verona som har varit väldigt dåliga framåt och som sagt bara gjort ett mål på 6 matcher. Torino däremot har gjort 10 mål på 6 spelade. Cirka 1,5 mål per match. Det som jag sneglar efter är Torino vinst och Under 3,5 mål. 
Tror inte på ett riktigt målkalas från Torinos sida då de ska avväpna Verona enkelt.
Torino vinst och Under 3,5 mål spelas till 2.37

AC Milan - Roma 
Tror det kommer vara två mer trötta lag som möts i Milano. Roma som spelade borta mot Qarabag och ett Milan som spelade hemma mot Rijeka. Men tror att det blir mål i mötet men högst 2-3 mål. Som varit ett favoritspel från min sida senaste 2 veckorna. 

Så spelar en mindre slant på Mellan 2-3 Mål till 2,05

Atalanta - Juventus
Avstår från att spela på matchen då jag hittar inget med direkt värde. 

Ett inlägg av
lindhino lindhino
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord