Seriepremiär!

Publicerades för
Spel 2 Backa HK - Kroppskultur
Odds
1.700
Insats
4.00 u
Resultat
-4.00 u
Lägg spel på NordicBet

Haft dålig utdelning sen jag startade spelbok här på 1X2. Senast var det Löwen som svek en storvinst på värsta möjliga sätt och dessförinnan Skånela som spelat extremt stor roll för statistiken så här långt.
Hur som helst! Bloggpremiär för min del idag och det med anledning av att mina specialserier drar igång i helgen, nämligen division 1!

Säsongsspel ligger ute där på NordicBet där jag tror de ligger rätt till när de har Anderstorp som favorit i Södra. Anderstorp som kommer från Allsvenskan och har hela 9 (!!!) nya spelare. Bra tränare också i David Löfgren och laget hymlar inte med att man vill direkt upp. Något jag tror man lyckas med men oddset ligger på 1.35 och är långt ifrån spelvärt. Kan gå att hitta spelvärde i lagen bakom, men det är så jämnt i den här serien att det blir svårt att plocka rätt lag. Avstår från spel där.

Avstår även från spel i Norra vad gäller långtidsspelen, tråkigt nog. Hade hoppats att Nordicbet skulle ha VästeråsIrsta som favorit och att det därmed skulle finnas bra värde i att spela HK Eskil som har rustat bra och varit extremt starka på försäsongen. Tyvärr verkar oddssättaren känna samma som jag och Eskil står där i 2.20, VI i 2.40. Inget lag lär vara i närheten av dessa två så en gardering skulle kunna funka men då är det så lågt odds att det krävs insatser utöver det vanliga för att ge någon vettig vinst och jag skippar spel. Ser visst värde i Eskil fortfarande då jag skulle lägga oddset kring 1.80-2.00 men för ett långtidsspel vill jag ha högre odds än så för att gå in.

Hur som helst, premiär i helgen alltså! Oddsen för norra får vi antagligen i morgon men redan nu ligger premiäroddsen för södra serien ute. I morgon fredag spelar H65 Höör mot Ystads IF och den känns oviss. Kan finnas värde i 1.90 för hemmalaget beroende på vad YIF ställer upp med (B-lag, kan variera en del). A-laget spelar ikväll och får U-lagsspelare komma in då så de blir otillgängliga kanske jag hoppar in på Höör.

På lördag har jag dock hittat säsongens första spel i matchen Backa HK - Kroppskultur. Där kliver jag in med 4U på bortalaget. Verkar ha vissa skador som stör men har steppat upp det i slutet på försäsongen och spelade senast i fredags borta mot Kärra (väntat topplag) och förlorade enbart med 27-26. 
Backa slog Warta för två veckor sedan och även en utklassning mot Kropps tidigt på försäsongen så finns några saker som talar emot spelet men matchen spelas på "bortaplan" för Backa i Lundbystrand då de får flytta nu när de kommit upp en serie, och även om hallen kanske är bättre är det knappast någon borg utan väldigt tråkig plan, hemmaplansfördel känns tveksam. Alltid ovisst i premiärer men tycker oddsen för serieseger (50.00 för Backa, 8.00 för Kropps) är relativt rättvis och visar skillnaden i grundkapacitet ganska bra. 1.70 på bortaseger är något för högt och det synar jag alltså med 4 Units.

Var även inne på att göra det till en dubbel med HK S-hof borta mot Drott. Står i 1.50 och dubbeln ger då 2.55. Stocken lär vara oerhört taggad för "sin" riktiga Sävehof-premiär i tävlingssammanhang som huvudansvarig och tror detta ger bra effekt samtidigt som Drott kommer kämpa för att hänga kvar. S-hof har många spännande spelare men samma som med YIF U så är det B-lag och jag har inte lyckats komma över truppinformation, och därför fegar jag ur.

Hoppas på odds för Norra till morgondagen, i så fall kan det komma nytt inlägg. Även skapat en egen spelbok enbart för division 1 för att ha svart på vitt hur jag klarar mig där. Samtliga spel därifrån läggs även in i grundboken.

Tack för mig! 

@Handbollsbet

Alla rekar
2
2017-09-30 13:00
Backa HK - Kroppskultur
4.00 u
-4.00 u
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord