Jalsjalleys medlemsblogg

NY Liberty @ DAL Wings

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Valt att spela rak på Dallas Wings i detta möte. Bolagen har svårt att hitta en favorit i detta möte, de går på det bättre laget sen tidigare säsonger. Dallas har dock 5 raka hemmasegrar mot NY, de har plockat upp sig efter en sämre start på säsongen och Diggins-Smith har lett laget framåt på hemmaplan. Det är i andra halvan av matchen de kommer igång och det visade man inte minst senast mot Sparks då man gjorde hela 32p i 4Q!

NY har självklart ett bra lag på papperet, Tina Charles, Sugar Rogers och Kiah Stokes har varit outstanding i hemmamatcherna för NY. Det är just det, NY fick en 5 match lång homestay i börja av säsongen och har spelat otroligt bra defensiv och returtagande basket. Dock så åkte man på storstryk i bortamötet mot Sun med 20+p.

Det är jämt men hemmafördelen är det som får mig att ta detta spel och att Dallas spelat bra basket på hemmaplan fast dem inte fått med sig resultatet alla gånger.

 

Wings ML @2.05

Jalsjalleys medlemsblogg

Jalsjalley

Ett ord. Basketälskare! Fokus ligger på NBA, även om det kan slinka in ett och annat WNBA/Eurobasket-spel också. Jalsjalley älskar att prata basket, statistik och sport överlag. Han hittade till basketen som liten grabb, genom sin bror, som visade honom Hakeem Olajuwon in action och efter det var "Jals" fast för all framtid!

Sveriges bästa

Kända profiler