Bysen10s medlemsblogg

Speltips: Fortsätter förlust nollan?

Tjenna Hopp!

 Förra veckans maxspel ifrån Bolivia var aldrig hotat :) mållöst efter 75 min sen kommer de 3 snabba på 10 min riktigt skön och äntligen få ha lite flyt med oss.

 

Nu flyttar vi blickarna mot Sydamerika och Mexico, som alla har läst har ladnet drabbats av jordbävningar vilket gjorde att förra helgens ligaspel flyttades. Många lag har gått samma och skall göra de bästa av situationenoch försöka samla in pengar till de drabbade. 

Men till det sportsliga så har halva delen av Aperturan spelats, Monterry har gjort det mycket bra hitills iår och har 7-2-0 på sina 9 matcher och 18-5 i målskillnad. Är det laget som gjort flest mål och släppt in mest mål i ligan hitills.

Man har en härlig offensiv med Argentinaren Mori 9/5, Pabon 9/4 Hurtado 9/5 sen har man även Benitez kom ifrån Cruz azul till denna säsongen där han var en av de tongivande spelarna, han få just nu som oftast börja på bänken.

 

Bortalaget Santos Lugano shar haft problem iår man ligger på en 16:e plats och bara plockat 1 tre poängare iår hitills.

Senast blev det förlust borta mot Cruz Azul med 2-1, resultatet i sig var helt OK kan man tycka men man drog på sig hela 3 röda kort i matchen vilket självklart kommer påverka nattens match mot tabellettan.

defentivt Borta till dagens match är backen Sanchez 9/0, mittfältaren Martinez 8/1 Anfallarna Sandoval 9/0 (brukar starta) och även lagets bästa målskytt Furch 9/5 samt Rodriguez 9/0 som e skadad och lämnas hemma. 

Även fast alla dessa hade varit med i dagens match så hade ändå Monterry varit favoriter detta gör att de blir ännu mer enklare och välja tecken på förhand. 

 

 

Monterry -1 1.85 4U bet365

 

Sveriges bästa

Kända profiler