LillRobbaNs medlemsblogg

En lämplig upset?

Efter den förra lyckade reken så tycker jag vi går för 2/2 nu.
Jag har spanat in en väldigt intressant match i kvalet till europeiska Minorn.

 


Binary Dragons - Fnatic Academy

 


Det är två väldigt oberäkneliga lag, men det är en best av 3, så vi kan spela moneyline Fnatic till 2.5. Vilket är en solskenssiffra som jag skulle kunna tycka är spelbar ända ner till 2.0 i ärlighetens namn.
Fnatic academy har stabiliserat sig som ett bra Tier 3 lag i Europa, vi har sett dem på CPH games där dem tog sig vinnande ur gruppen utan större problem. De vann också tidigare i detta kval mot danska Team123 som absolut inte är ett dåligt lag.

 


Binary Dragons har länge huserat i Tier 3 CSGO, ända sedan starten för 4 år sedan, många av spelarna är dem samma. NENO och Emi har vi sett spelat länge. Deras förra stjärna som blev fostrad i laget spelar numera i Världens näst bästa lag Faze, idag ser vi hans 2år yngre kusin i truppen HuNter, en aimstark stjärna som måste levera ordentligt för att ta sig förbi Fnatic ikväll.

 


Jag tror att Fnatic vinner ikväll då dem har spelat med varandra längre som femma, de är nu väldigt nära på att kvala till sin första stora turnering och Serberna i Binary Dragons har en fantastisk tradition att misslyckas när det kommer till viktiga matcher. Tror svenskarna är starka online och Plessen är den stjärna som vi vill skall visa vägen och gärna bomba 30 huvuden per karta!

 

 

Spel, Fnatic ML till 2.5

 

Sveriges bästa

Kända profiler