Bettingekunges medlemsblogg

Kan det bli målrikt mellan Örebro - Östersund?

Senast blev det förlust på spelet mellan Anderlecht och Manchester United. Manchester tappar in 1-1 målet i 87'. 

 

Men idag tycker jag att det finns ett riktigt spelvärt spel mellan Örebro och Östersund. Vi har kommit in i tredje omgången då blir det lite lättare att veta hur det kommer att gå, mot för dom 2 första omgångarna då det är hemskt mycket skräll varning på nästan varje match. Där båda lagen är väldigt offensiva i sitt spel så tycker jag att det finns ett bra spel. 

Om vi börjar med hemmalaget Örebro. 

Örebro tappade sin skyttekung i namn Ajdarevic. Men jag tycker dom har ersatt honom väldig bra med framförallt Igbonanike. Örebro har gått över 2.5 mål i matchen 4av5 på dom 5 senaste. Desutom har Örebrors försvar sätt väldigt ostabilt ut. 

 

ÖFK då? 

I svenska cupen senast så spelade ÖFK väldigt bra mot ett dåligt Norrköping. Framför allt i första halvlek var Norrköping helt utspelat. ÖFK tappade ju också sin stora stjärna i Dyer. Men Ghoddos börjat säsongen helt faktiskt bra och senast med ett riktigt klass mål! Och han har bra kemi med Gero och Sema. Sema stod för 3 assist mot Norrköping. Östersund spelar hemskt tryggt i sitt offensiva spel. Och en jävla fart på kanterna. Och där tror jag dom kommer komma förbi hemskt många gånger idag. 

 

Så jag har spelat överspelet här. Alltså ö2.5 mål i matchen till 1.75 hos bet365

 

Avspark 16/4 kl 15:00

spel: ö2.5 mål

bolag Bet365

 

lycka till vid rygg finns även på Twitter @bettingkunge

Sveriges bästa

Kända profiler