PL-dart - week 4

Torsdag! Äntligen dags för pilar igen. En mycket intressant omgång dessutom. Det är det ofta, men det har hänt en hel del i dartvärlden och händer en del i helgen också. Vi har fått åka till Exeter denna veckan.

Humphries-Price Veckans utmanare är Luke Humphries. En 24-årig engelsman som hade ett fantastiskt VM i december. Hans bästa insatser i karriären hittills. Men Luke är ett framtidsnamn. Han kommer bli en toppspelare, det är jag övertygad om. I år har han dock börjat ganska svagt och i kväll ställs han mot en av de formstarkaste spelarna i världen. Price kammade hem både PC5 och PC6 i helgen. Han har kastat bra hela året och är i gott slag. I helgen var han helt fenomenal. Att vinna två PC-tävlingar under en helg är en liten skara som gjort. Nu kan walesaren vara med på den listan. Jag är övertygad om att han vinner i kväll också. Jag postade tidigt spel i denna matchen som jag hoppas ni tog del av på Twitter eller sett i spelboken. För just nu är där absolut inget värde kvar. Vi spelade Price att vinna till 1,90. Nu får vi 1,60-1,70-ish.

Spel. Humphries-Price. Price. 1,90. 5/10.

Gurney-Cross

Detta kan bli en en jämn match. Båda är i fint slag. Jag tycker dock att Cross är bättre just nu. Gurney dock makalöst bra på dubblarna för tillfället. Han plockar det mesta känns det som. Ingen gjorde något större avtryck i helgen som gick. Båda hade dock matcher med 100+avg. Blir inget spel här.

Suljovic-Wright

Detta kan bli en fin match. Tro det eller ej. Suljovic har kastat riktigt höga avg men inte lyckats stänga matcher. Wright har verkligen varit en berg- o dalbana. Han höll fram till förra veckan sedan kom bytet av pilar. Annars har han kört samma pilar under året. I detta tempot tror jag Wright kan komma igång. Men jag tror det blir en tuff uppgift att vinna. Luktar oavgjort här och jag spelar överlinan.

Spel. Suljovic-Wright. Ö11,5 legs. 2,00. 5/10

MVG-Wade

Klasskillnad. MVG ska lösa detta ganska lätt. Wades styrka sitter i dubblarna och frågan är om han ens kommer ner till yttre ringen ikväll. Det är dock en tuff lina som ska täckas men jag tror MVG löser detta.

Spel. MVG-Wade. MVG -3,5. 2,00 5/10.

Smith-RVB

RVB är tyvärr alldeles för dålig för att vara med i PL just nu. Ändå har han plockat några poäng. Men Smith är flera klasser bättre. Dock är Smith inte 100% inför kvällen. Han upptäckte en knöl som opererats. Ont har han i benet dock och inte i kastarmen. Men hur han levererar och hur detta påverkar är svårt att svara på. Han väljer att spela vilket gör att han uppenbarligen kan utmana. Men här är stort avslag från spel på alla sidor.

Tre spel inför kvällen alltså.

Game on!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt