PL-dart (week 5)

Då var det dags igen. Torsdag. Bästa dagen på veckan. Förra torsdagen blev det tyvärr inga pilar i Exeter tack vare det dåliga vädret. Man fick ställa in omgången. Uk Open kunde dock spelas och Anderson kammade hem en titel.

Vi hoppar direkt på matcherna.

Whitlock-MVG MVG har mycket bra stats mot Whitlock. Linan är pressad och jag tror nog Whitlock bör lösa den. Men jag vänder blicken mot 180-matchen. MVG har kastat 15 vs Whitlocks 9 hittills i PL. I deras tidigare möten har MVG vunnit de flesta gångerna på denna marknaden och jag ser inte att han förlorar nu heller. Inte när han har bet till välgörenhet för varje 180 han kastar. Ja, inte annars heller. Vi får några punkter till godo och vi hugger.

Spel. Whitlock-MVG. MVG f180s. 1,61. 5/10

Price-RVB RVB inledde året och PL mycket bra men har haft problem med sin diabetes någon vecka nu. Ska inte säga för mycket hur det påverkat honom. Han säger att han börjat gymma nu varje dag istället och det tror jag kan ge resultat i längden, men de senaste matcherna han spelat har varit riktigt bedrövliga.
Price är tvärtom. Inledde PL dåligt, men det hände något förra omgången och även i UK Open. han kastar bättre. Nu ska han bara försöka göra det avslappnat i PL-matcher också. Med tanke på form så tycker jag oddset är för högt på Price. Måste testa.

Spel. Price-RVB. Price. 3,40. 3/10.

Anderson-Gurney Spelarna som delar på förstaplatsen i flest 180s i PL hittills. Båda har kastat 17st. Anderson som vann UK open förra helgen vann turneringen utan att för den delen imponera. Han övertygar inte hela vägen, men det gör inte Gurney heller. Gurney har problem med dubblarna. Dock så borde de tillsammans lösa 180-linan. Jag väljer dock att backa enbart Anderson på hans lina. ö3,5. Den linan har han löst i de tre senaste PL-omgångarna och till dubbla degen är det värt att testa.

Spel. Anderson-Gurney. Anderson ö3,5 180s. 2,00. 4/10.

Det är matcherna med spel som jag tänkt mig för i kväll. I övrigt är det Wright-Suljovic och Cross-Smith. Den sista hoppas jag väldigt mycket på. Har alla ingredienser för att bli en bra match.

Game on!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt