Speltips: Brasilien vs Chile.

Hallå!

Då var bloggen tillbaka efter ett nästan veckolångt uppehåll. I och med att det inte spelades några matcher i den chilenska ligan i helgen så blev det endast 2 prespel i den mexikanska ligan, vilka gick vägen. Den här veckan är Copa Libertadores tillbaka. Oddsen sitter på dem flesta matcherna ungefär där de ska så det lär bli lite mer fokus på livespelen under veckan än annat. Men åtminstone ett prespel kommer jag att bjuda på inatt och denna kan ni läsa lite mer om här nedanför.

Vasco da Gama - Universidad de Chile - Copa Libertadores

Avspark: Onsdag 14 mars 01:30

Brasiliansk storklubb mot ett chilenskt dito. Ni har väl hört hur tugget gått från min sida när det kommer till dessa nationer i Copa Libertadores? Brasilianska lagen är alltid rättfärdiga favoriter medans chilenska lagen har rent prestationsmässigt legat bland dem 3 sämsta i kontinenten.

Vasco da Gama är dock långt ifrån bäst i landet. De har varit lite upp och ner under inledningen av 2018 men har hittat formen ordentligt den senaste månaden. Efter 0-0 i derbyt mot Flamengo har Vasco da Gama radat upp 8 segrar, 1 kryss och 1 förlust. De har skrapat fram flertalet fina resultat trots att de dragits med många avbräck. Det är framförallt på hemmaplan som Vasco imponerat där de endast förlorat en match av åtta möjliga. Förlusten kom premiären av Campeonato Gaucho. Jag drar personligen inte för stora växlar av den förlusten då det är mer regel än undantag att brasilianska storklubbar uppträder bakfulla i premiärer och då detta var för ett par månader sedan. I Copa Libertadores har de vunnit 2/2 hemmamatcher och det är framförallt i den senaste 4-0 segern mot Jorge Wilstermann som man imponerade stort på mig. Låt gå att de sedan förlorade med 4-0 i returen (på en otroligt höjd skall tilläggas) men sättet de dominerade hemmamatchen på var av sällan skådad slag.

Vascos trupp kan knappast rankas som ett av dem starkaste i Brasilien, men det är ändå ett välfungerande lag som är vassa på omställningar. En del spelare har haft lite småproblem men deras medverkande ska inte vara i fara.

La U är Chiles näststörsta klubb (hehe, burn). De är klubben efter Colo Colo (Copa L mästare 1991) som lyckats bäst på dem kontinentala cuperna i modern tid. Under Sampaoli-eran hade La U ett ruskigt starkt och sammansvetsat lag som räckte hela vägen till en finalplats i Copa Sudamericana. De hade finfina spelare, så som Marcelo Diaz, Charles Aranguiz m.fl. Även i år har La U ett bra lag, dock fortfarande långt ifrån Sampaolis version. Spelarna som sticker ut lite extra är anfallaren Mauricio Pinilla, landslagsbackarna Gonzalo Jara och Beasejour, venezuelanske underbarnet Yeferson Soteldo och landslagets reservmålvakt Herrera. Men La U har trots den fina truppen inte lyckats leva upp till mina förväntningar. Soteldo kom en aning överviktig till klubben, Herrera har tappat formen allt eftersom han blilvit äldre och Gonzalo Jara har inte alls sett lika inspirerad och taggad ut i den blåa dressen som han varit i landslaget. Jag är dock övertygad om att de kommer att utmana om den chilenska titeln rejält när allting klaffar, men de är helt enkelt inte där än.

(Gonzalo Jara in action)

Till dagens match har La U två riktigt tunga defensiva avbräck. Dessa är landslagsbacken Gonzalo Jara och den defensiva slitvargen på mittfältet, Ezpinoza. Två spelare som i mitt tycke är ovärdeliga för La Us defensiv.

Min kollega Andreas skrev till mig här om dagen att chilenska La U hade ett galet odds. Vilket jag var benägen att hålla med om även om det var lite lite krydd. Ville ha La U +1 upp ett par hack innan jag klev in på ett spel. Istället har oddsen svängt om ordentligt och brassarnas odds har skjutit upp i höjden, och det är REJÄLT. Med tanke på hur starka Vasco visat sig vara på hemmaplan och den faktiska klasskillnaden vi brukar se mellan brasilianska och chilenska lag när det kommer till slutprodukt så tycker jag att oddset som vi får på Vasco i detta nu är helt galet. Chilenarna floppar i Copa Libertadores år efter år och jag har svårt att se att det skulle bli annorlunda idag. Vasco -0.25 spelas till 1.93 hos sbobet med 1.5x flat bet (4.5U).






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt