Speltips: Sen på bollen, men vi kör på't ändå!

Hallå där!

Senaste bloggreken satt efter många om och men. Skiftade mellan hopp och förtvivlan en 4-5 gånger under andra halvlek och hade faktiskt gett upp hoppet helt innan Internacional tog sig själva i kragen och gjorde 4-2 på tilläggstid. Det kanske bara är en känsla men det känns som att variansen inte riktigt varit på min sida på bra länge. Nu verkar det däremot ha vänt och man har fått ett par sena resultat/domslut med sig, var bannemig på tiden =) Formen är god och Juni har gått rent utsagt riktigt bra. Det är framförallt brassebollen som ligger mig varmt om hjärtat som gått riktigt bra, otroligt skönt då fjolårets brasseresultat var under all kritik. Men man ska inte ta ut nåt i förskott och det gäller att lägga i bromsen i rätt tid i den annars otroligt oförutsägbara brasilianska ligan. Följande text går i junimånads tecken och avhandlar således lite brasseboll. Är lite sen på bollen här men jag finner fortfarande en del värde hos vissa bookies. Blir lite kortfattat då ja vill få iväg reken innan oddset sjunker ytterligare.

Ceara - Santa Cruz - Brasileirao Serie B

Avspark: 14 Juni 02:30

Hemmalaget Ceara är en konstant utmanare till uppflyttningen. Man hade två säsonger i Serie A mellan 2009-2011 och har dessförinnan samt därefter ständigt klassats som ett starkt Serie B lag. Storyn har dessvärre varit densamma för Cearas del. Man inleder ligan på otroligt imponerande sätt men rasar tyvärr därefter fullständigt. Vissa säsonger har man gått ifrån att se överlägset bäst ut i serien till att slutligen bli det formsvagaste laget av alla.
Ceara har annars rätt bra ekonomiska muskler sett till klubbens status då man har en otroligt stor följarskara. De vann prestigefyllda Copa do Nordeste 2015 före Serie A lag som Sport Recife, Bahia, Vitoria m.fl. vilket även det visar Cearas överlag genomgående höga kvalité, trots dem många säsongerna i Serie B.

I år har man givetvis ställt siktet på uppflyttning. För att lyckas med det så har man satsat på kontinuitet, vilket är högst ovanligt i den brasilianska andradivisionen. Många spelare har fler än 2 säsonger i klubben och up front har man den evigt unge 41-årige skyttekungen Magno Alves. Det kryddat med många nyförvärv med stor Serie A erfarenhet gör att Ceara, åtminstone på förhand, bör bli ett lag i det övre skiktet.

Efter en halvknackig start så har man börjat hitta formen och har på dem fyra senaste omgångarna, bortsett från den förväntade bortaförlusten mot America MG, idel vinster, bland annat en imponerande bortavinst mot Brasil de Pelotas. Men det är framförallt på hemmaplan som Ceara gör sig starka där man hittills i år är obesegrade (11 games and counting).

Santa Cruz blev ifjol nedflyttade från Serie A. De var by far det sämsta laget i serien och nedflyttningen innebar givetvis spelarflykt. Framstående spelare som Grafite och Keno lämnade klubben illa kvickt och med dem följde i princip samtliga spelare värda namnet.
Detta har självklart avspeglats på plan där spelet har inte sett något vidare ut och där formkurvan pekar spikrak neråt.

Men det är inte bara det som talar emot Santa Cruz idag. Det är bokstavligen kaos i den klubben just nu. Förlusten mot Londrina blev droppen som fick bägaren att rinna över och innebar att tränaren Vinicius fick kicken, således coachas de idag av den interna och temporära lösning Adriano Teixera. Man är även sena med lönerna och en del spelare har öppet klagat på sociala medier, INTE bra! Men närå, vi är inte riktigt klara än :) Adriano lär ha en skaplig huvudvärk när startelvan ska väljas då nyckelspelaren David fått nog och valt att bryta kontraktet. Lägg därtill att det ordinarie mittbacksparet saknas idag och ni förstår att det är ett rejält stukat Santa Cruz som vi får se idag.

Jag har plockat Ceara -0.75 @ 1.80 hos sbobet med 1.5x flat. Oddset har droppat där medans jag skrivit detta inlägg men Unibet ligger kvar på samma odds. Jag må va sen på bollen men jag hade lagt en -1 lina här.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.