Tjena!

U21-EM har börjat väldigt fint med 4 vinster på 4 spel och Asensio upp i skytteligaledning. Idag var det två favoritspel på Tyskland och Italien som hittade in, där båda var huvudet högre än sina konkurrenter och vann med 2-0. I Confederations Cup har det bara varit ett spel så här långt där Mexiko fixade en halv vinst på +0,25 i och med en 2-2-kvittering i matchens slutskede. Jag har ett gäng spel ute till de närmaste dagarnas matcher och tänkte köra en kort genomgång av de spelen som ligger ute till imorgon. Några av oddsen har flyttats några få punkter, oddsen i spelboken och längst ner är alltså från när spelet är tagit och utskickat på Twitter (har skrivit högsta oddset just nu i texten nedan).

Polen vs Sverige - U21-EM

Sverige +0 1,90 @ Pinnacle (togs till 1,88 @ SBOBet tidigare idag)

Över 2,5 mål 2,14 @ SBOBet (togs till 2,17 tidigare idag)

Sverige tar sig an värdnationen Polen i den andra omgången av gruppspelet. Jag har god tro på Sverige här som är ett klart bättre lag än Polen i mina ögon. Spelarmässigt är Polens trupp något bättre men som jag varit inne på tidigare så handlar den här typen av turneringar mycket mer om vilken spelidé man har och hur sammanspelta man är än hur stort nettovärdet är på spelartruppen. Polen var inte alls bra i deras första match och jag tyckte det fanns en rätt så tydlig avsaknad av spelidé offensivt. Slovakien spelade med ett rätt så enkelt markeringsbaserat försvarsspel som Polen inte hade några som helst lösningar på.

Sverige spelar en annan typ av försvarsspel men det är ingenting jag är orolig för. Jag tror Sverige kommer vara lite mer aggressiva i sin förstapress i den här matchen. Det skulle inte heller förvåna om Tankovic får spela istället för Fransson. I sådana fall blir Sveriges balans något offensivare på mittfältet och man får en mer naturlig kantspelare på vänstersidan. Polen i sin tur är väldigt aggressiva i sitt försvarsspel och de behöver även en seger i den här matchen, vilket normalt sett borde förstärka den spelstilen. Sverige kan ibland bli indragna i lite avvaktande matchbilder med den spelstilen man har, men jag tror inte att så blir fallet i den här matchen då polackerna lär vilja ha initiativet. Testar därmed över 2,5 mål när oddset är så pass högt som 2,17.

Australien vs Tyskland - Confederations Cup

Tyskland -1,25 1,925 @ SBOBet (togs till 1,97 i förrgår)

Tyskland kliver in i Confederations Cup och ställs mot Australien i första matchen. Som jag nämnde lite kort i införinlägget till turneringen så har Tyskland ett relativt svagt lag på plats där Jogi Löw valt att ställa över bland annat Mesut Özil, Toni Kroos, Thomas Muller, Jerome Boateng och Mats Hummels. Det är dessutom inte omöjligt att Löw testar någon ny formation eller taktiskt upplägg, då han har haft en tendens att göra det i den här typen av matcher tidigare. Löw experimenterade ju till och med lite grann i EM-gruppspelet i somras, som om de matcherna inte vore på tillräckligt stort ansvar.

Hursomhelst så är jag inne på att Tyskland ändå plockar ner det här australienska landslaget rätt så enkelt. Många stirrar sig alltför blinda på Tyskland spelartrupp och avbräck, deras grundspel som Löw utvecklat de senaste 10 åren är en minst lika viktig nyckel till deras framgångar. Australien var bedrövligt dåliga mot Brasilien i förra veckan och såg väldigt oorganiserade ut. Tränaren Ange Postecoglou har testat en 3-backslinje de senaste landskamperna som inte alls fallit väl ut och är ett frågetecken för mig. Jag tror inte att uppgiften blir lättare mot ett Tyskland som förvisso har en svagare trupp men som brukar vara väldigt starka mot den här typen av sämre motstånd.

Lycka till vid rygg!

Alla rekar
Över 2.50 mål
2017-06-19 18:45
Polen - Sverige
1.00 u
1.17 u
Sverige +0.0
2017-06-19 18:45
Polen - Sverige
1.00 u
Push
Tyskland -1.25
2017-06-19 15:00
Australien - Tyskland
1.00 u
-0.50 u
Ett inlägg av
Tim Schlaucher Esser Tim Schlaucher Esser
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord