Systemförslag: Europatipset 2/11 – Champions League och The Championship i fokus!

Europatipset promo
Champions League kliver in i sin sista gruppspelsdag. Sex matcher från tävlingen ska analyseras på veckans första Europatips. I övrigt tar vi oss till Storbritannien och tragglar oss igenom sex Championship-matcher innan vi slutligen stänger butiken på spansk mark. Det finns en hel hög med tunga favoriter att försöka fälla och utsikterna för att göra detta är framförallt goda i Milano, Norwich och Haifa. Nu dundrar vi igång!

Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

1. Milan - Red Bull Salzburg X2

Salzburg har bara vunnit en av fem gruppspelsmatcher men fortsatt finns chansen för läskeblask-gänget att ta sig vidare till CL:s slutspel. Kampen om andraplatsen bakom ledande Chelsea står mellan dessa båda kombattanter. Milan spelade ut Dinamo Zagreb efter noter i föregående omgång och vann plättlätt på Maksimir (4-0). Att de rödsvarta ändå är något ojämna fick vi ett bevis på i helgen då Torino vann mot Milano-klubben med 2-1 där Piolis mannar bara mäktade med att träffa mål vid ett tillfälle under hela matchen. Ett snabbt spelade Salzburg ska ha bra chans att ställa till med oreda på San Siro. X2 är en både häftig och utmärkt lösning.

2. Juventus - PSG 2

Juventus har minst sagt haft en katastrofal höst. Den gamla damen är ute ur Champions League redan efter fem gruppspelsomgångar och kräftgången fortsätter därmed i såväl liga som kontinentalspel. Inför matchen mot PSG saknas fortsatt en hög lirare för italienarna och med lite oflyt kan Juve ramla ner som jumbo i gruppen och därmed också missa spel i Europa League. Parisarna kommer kicka boll utan Neymar som är avstängd och Kimpembe som dras med en skadad hälsena men i övrigt finns det kanoner att tillgå så det räcker och blir över för fransmännen. Tvåan först.

3. Chelsea - Dinamo Zagreb 1X

Dinamo Zagreb har efter segern i första gruppspelsmatchen mot Chelsea ramlat ihop och bara fått med sig en ynka poäng på fyra föreställningar. 0-4-debaclet hemma mot Milan häromsistens var en ruskigt svag prestation av gästerna och nu vill det till att kroaterna stänger igen defensiven då London och Stamford Bridge ska besökas. Chelsea har gjort det riktigt bra under Graham Potter men fick en rejäl näsbränna av den forne Östersund-coachens tidigare gäng i Brighton. Fiskmåsarna från sydkusten löste en 4-1-kross i helgens ligaspel och visst finns det en del läckage som behöver tätas även i den blåa båten. När ettan streckas skyhögt ska åtminstone krysset ges plats.

4. Manchester City - Sevilla 1

Pep Guardiola har tagit gruppspelet med ro. The Citizens har spelat av de två senaste matcherna mot Dortmund och Köpenhamn på treans växel och även om 0-0 i respektive möte inte är något att direkt glädjas åt är det fullt tillräckliga resultat för att de himmelsblå ska få spela i ett kommande slutspel. Sevilla är däremot inte att känna igen. Sampaoli styr det spanska sällskapet sedan en tid tillbaka men än så länge finns inget som tyder på att poängen, som i stor utsträckning lyst med sin frånvaro både i liga och Champions League-spel, helt plötsligt ska börja trilla in. Även vid större rotation från hemmalagets sida är detta en fajt det spanska sällskapet får lämna utan pinnar. Ettan kan med gott samvete spikas trots något hög streckning.

5. FC Köpenhamn - Dortmund X2

FCK bottnar gruppen och danskarna är fortsatt mållösa framåt. Trots tufft motstånd är det inte godkänt. Sett till underliggande nuffror har Claesson och gänget ändå spelat ihop till någon balja. Bra läge därmed att knäcka koden hemma på Parken då Dortmund möter upp. Tyskarna är klar grupptvåa och kan därmed spela tämligen avslappnat i Köpenhamn. Det innebär att vi möjligen får se mindre rotation när det kommer till gästernas startelva. Samtidigt är de gulsvartas bredd tillräcklig för att även ett gäng bänknötare ska kunna kliva in och plocka med sig både en och tre poäng hem. X2 är en utmärkt väg att gå.

6. Maccabi Haifa - Benfica 1X

Litet och naggande gott slagläge för Haifa! Israelerna tog en blytung skalp vid sitt senaste framträdande på Sammy Ofer Stadium i och med 2-0-segern över Juventus. En vinst som innebär att hoppet om Europa League-slutspel i allra högsta grad lever. Benfica möter upp kvällen till ära. Portugiserna är formstarka till tusen och vägrar förlora. Lissabon-klubben är hursomhelst klara för fortsatt spel i tävlingen och behöver därmed inte kliva på med allt man har här. Dessutom är duktige Enzo Fernández avstängd vilket öppnar upp ytterligare poängdörrar på vid gavel för Maccabi. Lågt streckade kombinationen 1X öppnar.

7. Birmingham - Millwall 1

Millwall föll med 0-1 borta mot Huddersfield och fortsätter därmed ha stora bekymmer så fort det vankas bortamatch. En ynka vinst bortom The Den är en trend som Lejonens stab snabbast möjligt behöver få bukt med om målet med topp 6 fortsatt ska vara görbart. Birmingham traskar ut till match med gott om självförtroende. Blånäsornas 2-0-seger mot QPR i förra omgången var en utmärkt insats. Defensiven sitter och framåt utnyttjade värdarna sina få chanser på ett finfint sätt via bland annat succéförvärvet Auston Trusty. Mycket trolig etta på St. Andrew's

8. Burnley - Rotherham 1X2

Burnley går fram som en ångvält uppe i toppen av tabellen. The Clarets spelar en fartfylld och passningsorienterad fotboll som genererat poäng i 15 raka matcher. Vincent Kompanys tid som coach för klubben kan därmed inte betraktas som något annat än en stor succé. Rotherham är också nykomlingar i ligan men kommer, till skillnad från Burnley, underifrån. The Millers första tid tillbaka i den engelska tvåan har varit kanon. Svenske Johansson i buren är en av seriens bästa keeprar och besökarna har faktiskt bara förlorat fem av 17 matcher. Visst är X2 ett långskott på Turf Moor men i jakten på större stålar målar vi på med alla tecken och håller tummar och tår för en inte helt omöjlig bortaknall.

9. Cardiff - Watford 1X2

Slaven Bilic har fått bättre fart på Watford sedan han tog över som styrman. Efter nio av tolv möjliga poäng in på kontot den senaste tiden närmar sig Bålgetingarna topp 6-klubbarna med stormsteg. Cardiff på walesisk mark är dock inget motstånd att bara köra över. Tvärtom. Hemmalaget har löst poäng i sex av åtta bataljer hemmavid där bland annat Rotherham gick på pumpen i helgen. Watford ska ändå ses som favoriter i egenskap av ett mer spetsigt sällskap. Även om värdet till vänster lockar mest behöver vi nog kliva på med hela spannet av tecken tidigt. 1X2.

10. Huddersfield - Sunderland 2

Ett tidigt mål räckte. Huddersfield vann en chansfattig och tämligen trött fajt mot Millwall i helgen med 1-0 och kryper därmed något närmare säker mark i den jämna botten. Sunderland härnäst. Nykomlingarna har efter en bra start på säsongen, med segrar i fyra av sina nio första dueller, därefter bara vunnit en på åtta försök och rasat nedåt i tabellen. The Black Cats, som besökarna kallas, kommer ändå från en bra bortamatch mot Luton (1-1) och ska såklart ha god chans att skörda nya pinnar även på John Smith’s Stadium. Tätt och jämnt med möjligen liten fördel Sunderland. Öppna från höger men snåla inte med tecken om stålarna räcker.

11. Norwich - QPR 2

QPR föll borta mot Birmingham med 0-2 men i sanningens namn var det en match som kunde slutat hursomhelst. London-klubbens säsong i stort är jättebra och Michael Beales mannar finns med i den absoluta toppen och stångas. Norwich hittas strax därbakom. Kanariefåglarna är däremot inne i en period av bekymmer i och med bara en seger på sju försök. Pukki har bara nätat i en av nyss nämnda matcher och dessutom är målkungen i år, Joshua Sargent, skadad. När Queens Park Rangers å sin sida istället, med största sannolikhet, åter kan ställa stjärnan Willock på banan är det obegripligt att vi får spela tvåan till i runda slängar 20 procent. Bongens mest spännande chansspik är därmed ett faktum. Jobba Hoops!

12. Wigan - Stoke 2

Stoke är en av klubbarna som underpresterat mest sett till säsongen som helhet. The Potters snittar strax över ett mål per match vilket är siffror som inte speglar klubbens chanser över de 17 matcher som spelats och nog finns det en hel del som pekar på att det snarare förr än senare kommer släppa för de rödvita. Wigan borta är ett motstånd som ska passa Alex Neils mannar väl. Nykomlingen har inte alls kunnat hålla ihop saker och ting. Med tre poäng på sju matcher sedan femte oktober är The Latics ligans klart formsvagaste sällskap och det mesta pekar på att trenden utan nya pinnar in på kontot håller i sig även efter denna dust. Bra tvåa.

13. Mirandés - Tenerife X

Mirandés har bara vunnit en futtig match i Segundan under hösten och är därmed sämst i klassen. Los Rojillos står på nio trötta poäng och i hopp om en tid utanför botten 4 är det därmed dags att försöka finna en väg till segrar. Tenerife hemma på Estadio Municipal de Anduva är ett motstånd som Joseba Etxeberría och hans manskap ska kunna utmana. Ö-klubben har inte alls kommit upp på samma höga höjd som i fjol och gubbar som Enric Gallego och Borja Garcés har haft svårt att leverera på tilltänkt nivå. Två målsnåla gäng i en fajt som mycket väl kan ticka 0-0 hela vägen in i mål. Spikkrysset ser därför riktigt smarrigt ut att avrunda med.

Kupongens bank! - Manchester City

Manchester City är en nivå upp jämfört med Sevilla i dagsläget och Guardiolas mannar tar tre nya poäng inför den himmelsblå publiken. Bekväm spik.

Dagens rensare! - Maccabi Haifa

Maccabi Haifa är en av många utmärkta skrällar att jobba in under onsdagen. Israelerna tvålade till Juventus vid förra tillfället på eget gräs och ett redan klart Benfica kan absolut åka på en snyting. Magnifik etta.

Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
X
2
2
2
3
1
X
4
1
5
X
2
6
1
X
7
1
8
1
X
2
9
1
X
2
10
2
11
2
12
2
13
X

1296 rader

1
X
2
2
X
2
3
1
X
4
1
5
X
2
6
1
X
2
7
1
8
1
X
2
9
1
X
2
10
1
X
2
11
2
12
2
13
X


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
120 kr gratisspel
9.0
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Bethard

100% upp till 1000 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se