Systemförslag: Europatipset 16/3 – Skrällchans i Turin!

Europatipset promo
Dags för Europatips! Den stora veckobongen bjuder på returmöten från Champions League, brittisk boll från Premier League och The Championship samt dubbla kvalkamper från Copa Libertadores. Flera fina fajter väntar, häng med!

Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

1. Lille - Chelsea X

Chelsea har med sig 2-0 från det första mötet och med tanke på stabiliteten i Tuchels bygge känns denna retur mest som en transportsträcka. Chelsea har kapaciteten att stänga till detta från start och lär så göra, den nivå Lille visat upp den här säsongen är inte tillräckligt bra för att störa. Att engelsmännen ska vara särskilt intresserade av förta sig i de främre leden är dock inte heller särskilt sannolikt och en ganska händelsefattig match torde därför ligga i korten. Krysset är en intressant inledning.

2. Juventus - Villarreal X2

Desto mer spännande på Allianz Stadium där Juventus och Villarreal gör upp. Lagen är jämsides efter 1-1 i Spanien men trots att VIllarreal lämnade det vändande mötet med mersmak är det Juventus som streckas upp till skyarna. Att de gulklädda pulveriserade Atalanta med 3-0 i höstens direkt avgörande gruppspelsmöte verkar också fallit i glömska – så även det faktum att Juve alltjämt spelar en torftig fotboll och dessutom saknar både Bonucci samt Chiesa. Spelmässigt håller undertecknad Villarreal som ett bättre lag och med spelledigt i helgen är de dessutom utvilade. Högersidan reas ut och då är det inget att fundera på. X2.

3. Arsenal - Liverpool X2

Toppmöte från Premier League där Liverpool ska försöka stänga gapet till Man City. En marig uppgift med tanke på hur Arsenal agerat på senare tid. Mikel Arteta har fått ganska bra ordning på trupperna som känns starkare än på flera år och som helt välförtjänt lagt rabarber på fjärdeplatsen. Martin Ödegaard med flera blomstrar och räkna med att Pool kommer få bekänna färg. Gästerna är såklart i otroligt fin form och i grunden är de också ett bättre lag som kommit mycket längee än The Gunners, men detta blir ändå en svår nöt att knäcka på bortagräs. När tvåan ser ut att streckas i högsta laget skadar det inte att få med ett kryss.

4. Brighton - Tottenham 1X

Brighton dalar. Formen är inget vidare och bekymren med målskyttet har åter gjort sig påminda. Att värdarna har hög kapacitet råder det dock ingen tvekan om, speciellt inte när topplag står på andra sidan. Jättarna tenderar att ge Brighton lite mer utrymme att bedriva sitt fina grundspel på och det har genererat poäng mot både Pool, Arsenal, Leicester och Chelsea gånger två. Starka papper som ger råg i ryggen inför mötet mot ett alltjämt bristfälligt Tottenham. Contes gäng är ojämnt och de har inte fått ordning på bortaspelet. Tvåan överstreckas något alldeles enormt och är inte av intresse. 1X.

5. Blackpool - Sheffield United 1

Blackpool fortsätter att imponera på västkusten. I egen borg släpper laget knappt in mål och i helgen bokfördes både en ny nolla och en ny seger mot Swansea efter att Madine gjort matchens enda mål. Tillsammans med Yates, Lavery samt mittfältsveteranen Bowler bildar han en kvartett som alla gjort sju mål eller fler. De har varit en starkt bidragande orsak till att laget noterat fem segrar och blott en torsk (mot Bournemouth) på eget gräs efter nyår. Den skadedrabbade oddsfavoriten Sheffield, som klappade ihop och tappade 1-0 till 1-4 mot formsvaga Coventry senast, spås få det tufft. Strecka från vänster.

6. Cardiff - Stoke 2

Vidare till Wales. Varken Cardiff eller Stoke har imponerat i år och en medioker tabellplacering väntar dem båda. Sett till strecken skulle man dock kunna tro att det skiljer ganska mycket mellan manskapen. Cardiff målas hårt och det är svårt att köpa. Hemmaspelet är inte vad det en gång varit och målskyttet har gått i baklås. Stoke har inte samma problem – Fletcher, Brown och inte minst vintervärvningen Baker (som snittar en kasse var 100:e minut) håller hypade Maja på bänken och går sällan mållösa från en match. The Potters har god poängchans, högersidan gillas.

7. Millwall - Huddersfield 1

Millwall har playoff i sikte och med tre poäng här tar de ytterligare ett stort kliv. Lejonen har gått starkt den senaste tiden och spelet på The Den är som vanligt en ordentlig usp. Förutom poängskörden imponerar lagets defensiva facit enormt, med blott ett insläppt på sex matcher här i huvudstaden. Huddersfield har gjort det betydligt bättre än någon kunnat förvänta sig på förhand den här säsongen, men resultaten är klart bättre än spelet egentligen medgett och tappet från 2-0 till 2-2 mot West Brom i helgen var inte kvittot de ville ha efter förra veckans respass mot Nottingham i FA-cupen. Gästerna är inte i toppslag. Ettan känns som en gångbar spik.

8. Nottingham - QPR 1

Nottingham är The Championships kanske bästa hemmalag just nu – de är till och med formstarkare än Blackpool. Senast noterade nederlag var i december och då har Sherifferna ändå mött lag som Arsenal och Leicester sedan dess. Ett bortasvagt QPR är i klart sämre slag och spelar de vidare på samma sätt som de gjort den senaste dryga månaden kan Londonlaget få det tufft att behålla sin plats som en av seriens sex bästa. Värdarna streckas hårt men får odelat förtroende.

9. Coventry - Hull 1X2

Coventry blandar och ger. De vände visserligen underläge till vinst i helgen enligt ovan, men övertygad blir man inte. Åtminstone inte i samma utsträckning som det svenska folket, som tycks strecka upp de ljusblå till himlen. Det är inte rimligt trots att påläggskalven Viktor Gyökeres blixtrar till med jämna mellanrum. Hull har ännu inte säkrat nytt kontrakt och kommer till denna fajt motiverade och stärkta av fyra raka poängplock i bortaborg. Visst ska Coventry gälla som favorit, men ettan kan inte lämnas ensam till över 70 procent. Helgardera.

10. Luton - Preston X

Knepig kamp från Kenilworth Road. Luton fick betalt under vintern då deras underliggande siffror mynnade ut i många välförtjänta segrar, men matcherna i mars månad har gått i ett annat tecken. Senaste torsken mot QPR är svår att förklara i spelet men siffrorna fastställdes likafullt till 1-2 i den 83:e minuten. Av värdarnas 13 skott gick bara ett i mål. Mot Preston behövs bättre effektivitet men det är lättare sagt än gjort. Gästerna är mästare på att stänga ned motståndare såväl som sig själva och följden är en herrans massa oavgjorda resultat. Vi noterar sex kryss på lagets tio senaste matcher, varav fyra slutat 0-0. Mot ett ineffektivt Luton skulle något liknande inte förvåna. Krysset är en tänkbar spik.

11. Peterborough - Swansea 1X2

Swansea föll borta mot Blackpool i lördags men av det ska ingen skugga falla på Svanarna. Det är ingen enkel resa att ge sig ut på. Det är inte heller den till Peterborough, som gör sitt sista desperata dödsryck i detta nu. Jumbon har två raka poängplock mot Bournemouth och Stoke vilket gör att liket, med sju poäng upp till Reading, trots allt lever. Swansea lever de med, men det spritter knappast i varken knopp eller kropp. Mittenläget i tabellen medför medioker motivation och formen är sådär. Även om Peterborough bevisligen är seriens sämsta lag så tror vi inte att Swansea går mot någon säker seger. Oddsfavoriten garderas, helst hela vägen.

12. Estudiantes - Everton de Vina del Mar 1

Vi tar oss över Atlanten till Argentina där Estudiantes går mot kvalseger i Copa Libertadores. Detta mot chilenska Everton, från den verkligt vackra kuststaden Viña del Mar, Valparaíso. Första mötet vanns av Estudiantes med 1-0 men det var siffror i klar underkant och när lagen drabbar samman i La Plata är hemmalagets avancemang inte hotat. Att argentinarna har en seger att gå på borgar dock inte heller för att de kommer gå all in och således är det inte världens sämsta idé att klämma in ett kompletterande rensarkryss om pengar finns på större kuponger.

13. Olimpia Asunción - Fluminense 1X

Utgångsläget är av vikt även i följande retur. Fluminense har 3-1 att gå på efter Germán Canos dopietta i det första mötet och därmed kan brassarna kosta på sig en uddamålstorsk i Paraguays huvudstad, Asunción. Det är såklart något som kommer spegla matchbilden, som var relativt jämn senast. Olympierna kommer med stor sannolikhet föra spelet och även om de tillresta lär få sina kontringslägen så känns en bortaseger relativt avlägsen i sammanhanget. 1X spelas, over and out!

Kupongens bank! - Nottingham

Sherifferna manglar allt motstånd på hemmamattan. QPR har det svårt för stunden och lär inte klara sig bättre än någon annan. Stabil etta på City Ground!

Dagens rensare! - Villarreal

Det är svårt att tro sina ögon i Turin där det svenska folket sågar ett ytterst kompetent Villarreal längs fotknölarna. Märkligt. Juve överskattas medan spanjorerna underskattas och då är det bara att tacka och ta emot. Fyndläge i högerled!

Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

Systemförslag:

144 rader

1
X
2
X
2
3
X
2
4
1
X
5
1
6
2
7
1
8
1
9
1
X
2
10
X
11
1
X
2
12
1
13
1
X

1296 rader

1
X
2
2
X
2
3
X
2
4
1
X
2
5
1
6
1
X
2
7
1
8
1
9
1
X
2
10
X
11
1
X
2
12
1
13
1
X


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.