Systemförslag: 4 miljoner i jackpot på Europatipset när EM-kvalet drar ihop sig!

Europatipset promo
Torsdagens Europatips bjuder på 4 miljoner i jackpot och en fullmatad landslagsomgång. För svensk del är det inte mycket att se fram emot, men kupongen ser attraktiv ut utan allt för många stora favoriter som det ibland kan vara under landslagsuppehållet.

Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

1. Azerbajdzjan - Sverige: X2

Efter att ha misslyckats med att kvalificera sig till EM, står Sverige inför en utmanande match i Baku mot Azerbajdzjan. Några nyckelspelare saknas, inklusive Elanga, Augustinsson, Holm, Karlsson och Alexander Isak. Positivt är att Emil Krafth är tillbaka för att stabilisera försvaret. Österrike hade det kämpigt på samma arena förra omgången men avgick tillslut med en 1-0 seger efter mål på straff, så Sverige kan sannolikt förvänta sig en jobbig match. Förövrigt är matchen helt betydelselös då bägge lagen redan är utslagna, så på bortaplan mot Azerbajdzjan kittlar knappast tvåan. Vi kompletterar med krysset.

2. Estland - Österrike: 2

Österrike, som redan är klara för sommarens mästerskap, har bjudit på fina prestationer sett till helheten- Trots initiala överväganden om att gardera matchen, har Österrikes odds sjunkit stadigt, vilket kan vara en indikation för att tränaren Ralf Rangnick undviker att experimentera med laguppställningen allt för mycket. Med tanke på deras stabila prestationer och att Estland hittills bara mäktat med att göra två mål samtidigt som de släppt in arton spikar vi av tvåan.

3. Georgien - Skottland: 1X2

Georgien, som bortsett från förlusten mot Spanien visat upp bra prestationer på hemmaplan ställs mot EM-klara Skottland. Frågan är om spelare som Chvitja Kvaratskhelia skulle kunna spöka till det för Skottland som saknar ett par spelare. Skottland, å andra sidan, trots frånvaron av några centrala spelare, är dock fortfarande en kraft att räkna med och de har imponerat under EM-kvalet. Känslan är att detta kan sluta exakt hur som helst och vi tar med alla tecken.

4. Slovakien - Island: 1X2

Slovakien närmar sig kvalificeringen för ett nytt stort mästerskap, men för att drömmen ska gå i uppfyllelse behöver de en seger idag. Hemmalaget kommer dock att få klara sig utan Hrosovský och Pekarík som bägge är avstängda inför kvällens match. Island har visat upp en god form på slutet och är i sina bästa stunder inte allt för hopplösa. Fördel Slovakien som kan sätta spiken i kistan men att de ska lösa matchen utan problem är svårt att köpa, speciellt när de ser ut att bli alldeles för tok på högt streckade lockar gardering!

5. Bulgarien - Ungern: X2

Ungern har imponerat stort på den europeiska fotbollsscenen och är nära att kvalificera sig för det kommande stora mästerskapet. En poäng mot Bulgarien skulle räcka för att säkra EM-platsen. Trots Bulgariens brist på starka prestationer är det inte en helt enkel bortamatch som väntar och med all press på Ungern är det inte fel att slänga med ett kryss med tanke på att det räcker för att de ska ta sig vidare ur gruppspelet.

6. Montenegro - Litauen: 1

Montenegro måste vinna mot Litauen för att hålla sina chanser vid liv. Med starka spelare som Jovetic, Jovovic och Osmajic tillgängliga, kan vi förvänta oss att Montenegro ska dominera matchen, trots frånvaron av Savic. Litauen som förvisso stått upp bättre än väntat i en rad matchen lär dock få svårt att stå emot ett högmotiverat hemmalag som måste gå för seger. Dessutom är det i grund och botten kvalitetsskillnader på lagen. Vi spikar ettan!

7. Luxemburg - Bosnien & Hercegovina: 1

Luxemburgs chanser till mästerskapet minskade betydligt efter en förlust mot Slovakien. Bosnien & Hercegovina, trots ett starkt lag på pappret, har haft synkroniseringsproblem på planen. Inför bortamatchen har de dessutom flertalet viktiga spelare borta; Pjanic, Dzeko och Kolasinac kommer inte att vara med. Luxemburg har gjort det riktigt bra med tanke på förutsättningarna, chansen till EM är små, men inte obefintlig. Med tanke på förutsättningarna och att Bosnien haft stora problem under hela kvalet och saknar flera viktiga spelare släpper vi tvåan helt!

8. Bolivia - Peru: 1

Vi tar oss till det sydamerikanska VM-kvalet och matchen mellan Bolivia och Per som just nu befinner sig i den absoluta botten av tabellen utan några segrar. Peru har lyckats få med sig en poäng i matchen mot Paraguay, en mållös och tråkig historia. Faktum är att Peru ännu inte lyckats med bedriften att göra ett enda mål i VM-kvalet, på fyra försök. Boliva har förvisso inte imponerat nämnvärt heller och står som enda lag helt utan poäng. Hemma på Hernando Siles Stadium i La Paz får de ändå gälla som favoriter och ska de vinna någon match detta kval är den här matchen en lämplig uppgift.

9. Venezuela - Ecuador: X2

Venezuela har spelat en fin fotboll under kvalet och ligger imponerande fyra efter två segrar och en oavgjord och en förlust, men de ställs inför en svår uppgift mot Ecuador. Trots frånvaron av viktiga Enner Valencia, har Ecuador fortfarande en stark trupp med mycket kvalitet. Venezuela som gör det bra ska vi dock ha respekt för och även om Ecuadors trupp ser starkare ut på papper är spiktvåan för vågad, vi garderar med ett kryss.

10. Colombia - Brasilien: 1X2

Brasilien har haft en svag start i VM-kvalet och nu står de inför en tuff bortamatch mot Colombia. Frånvaron av Neymar och Ederson förbättrar inte heller chanserna. Även om Brasilien ska gälla som favoriter har Colombia ännu inte blivit besegrade och den solida defensiven kommer vara en utmaning även för ett lag av Brasilien dignitet. Vi sparar inte på tecknen utan vi tar med rubb och stubb.

11. Chile - Paraguay: 1X

Chile har blandat och gett under kvalet första fyra omgångar. Senast var det en svag prestation mot Venezuela som slutade med 3-0 förlust, men innan dess stod de för två bättre insatser när Peru besegrades och de fick med sig en poäng mot Colombia. Bortalaget Paraguay har spelet väldigt målsnålt och enbart släppt in två bollar, men å andra sidan bara gjort ett enda mål. Fördel Chile på hemmaplan men krysset är inte fel att ta med mot defensivt skickliga Paraguay.

12. Argentina - Uruguay: 1X2

Hemmanationen Argentina har inlett VM-kvalet på bästa vis och tagit fyra segrar, släppt in noll mål och gjort sju mål. Uruguay får med andra ord något att bita i under natten till fredag. Uruguay verkar dock att tänt till under ledning av Bielsa som knappast är känd för att spela tråkig fotboll. Väldigt väntat har Uruguay spelat en attraktiv anfallsfotboll och senast belönades de för sitt fina spel när Brasilien besegrades med 2-0 på bortaplan. Det lär inte bli någon promenadseger för Argentina som måste vara på tå hemma på La Bombonera i Buenos Aires. Vi tar med alla tecken!

13. Costa Rica - Panama: 2

Vi avslutar kupongen med en match i CONCACAF:s Nations League mellan Costa Rica och Panama. Bortanationen Panama gick starkt i turneringen förra året då de tog sig hela vägen till semifinal och bronsmatch innan de fick vika ner sig mot Mexiko. Matchen spelas på amerikansk mark och på papper ser Panama något bättre ut, inte minst spelare som Davis och Quintero håller hög klass. Costa Rica har inte spelat en tävlingmatch på flera månader och i denna kvartsfinal lockar tvåan så pass att den får agera spik!

Kupongens bank! - Montenegro

Ett högmotiverat Montenegro tror vi bara löser uppgiften på hemmaplan mot ett mycket svagare Litauen.

Kupongens rensare! - Island

Slovakien gör det bra, men med Hrosovský och Pekarík avstängda och mot ett Island i form, varnar vi för tvåan som rensar bra!

Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

Systemförslag

1296 rader

1
X
2
2
2
3
1
X
2
4
1
X
2
5
X
2
6
1
7
1
8
1
9
X
2
10
1
X
2
11
1
X
12
1
X
2
13
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.