William Hill var till mångas bevikelse ett av de bolagen som ej ansökte om licens i Sverige runt nyår. Nu har dock den Brittiska giganten laddat om på nytt, och sedan i början av Maj är spelbolaget tillbaka på svensk mark, i en ny skepnad. William Hill köpte upp Redbet och fortsätter med Kambi som oddsleverantör. Detta medför också att spelbolaget nu erbjuder en ny bonus till samtliga kunder som ej registrerat sig efter nyår.

Faktum är att nya kunder erbjuds två bonusar, där endast en kan väljas. Vilken passar dig bäst, helt enkelt?

William Hills båda bonusalternativ betalas ut i form av ett (1) gratisspel och antingen kan det komma i storleken 50% (max 500 kr) av ditt första spels insats, eller 100% (max 1000 kr) ditt första spels insats. Du väljer bonus genom att göra en insättning och ange en bonuskod som representerar ditt val och lägger sedan ett kvalificerat spel enligt nedan.

Gratisspelet betalas ut efter ditt bonuskvalificerade spel avgjorts, oavsett hur det går för dig.

Bonuskod: WHSPORT1 ger dig 50% av din insats utbetalat som ett (1) gratisspel. Spelet måste vara ett enkel- eller kombinationsspel med minst 1.80 i odds och med minst 100 kronor i insats.

Bonuskod: WHSPORT2 ger dig 100% av din insats tillbaka som ett (1) gratisspel. Spelet måste vara ett kombinationsspel med minst tre (3) val, med minst 3.5 i odds på kupongen och med minst 100 kronor i insats.

TA DIN BONUS PÅ WILLIAM HILL HÄR!

Ett inlägg av