På Lördag tar Chelsea emot Crystal Palace på Stamford Bridge. Ett ungt Chelsea som imponerar allt mer under ledning av klubblegendaren Frank Lampard. Många hade nog på förhand tippat en trevande säsong för Chelsea, med en ny oerfaren manager och med ett två fönster långt transferförbud hängande över sig. Detta tycks dock ha reformerat klubben till att satsa på all den unga talang som i flera år varit utlånad till världens alla hörn. Alla är nog nu överens om att det är ett väldigt spännande Chelsea vi nu ser stå ganska stadigt på en fjärdeplats med 6 poängs försprång till London-rivalen Arsenal.

Crystal Palace och Hodgson är dock inget motstånd att räkna bort. Även om det endast blivit ett fåtal poäng i de senaste matcherna så har det varit mot ett brinnande hårt spelschema i form av att man nu möter i stort sett alla topplag i ett enda svep. Mer statistik och odds inför matchen finner ni här.

Inför matchen bjuder 888 på ännu ett fantististk erbjudande. Spela Chelsea till 7 gånger eller om ni tror att Hodgson än en gång kan göra det svårt för storlagen så hittar ni spelet på Crystal Palace till 67 gånger pengarna.

Spela Chelsea till 7 gånger pengarna här

Spela Crystal Palace till 67 gånger pengarna här

Ett inlägg av