Sveriges jakt på EM fortsätter, och den här gången reser våra blågula hjältar till Malta för en match som bara ska, och måste vinnas. Senast mot Norge såg vi en trött tillställning där Sverige var långt ifrån bra och vi ska nästan vara glada att det ens blev en poäng, då Norge ledde matchen. Mot Malta ska det dock bli andra bullar, då klasskillnaden mellan lagen givetvis är enorm. Sverige har mött Malta 12 gånger och vunnit alla möten, samt släppt in blott 2 mål på dessa matcher.

Kika in all statistik inför Malta - Sverige här!

Sverige ligger för stundo tvåa i en EM-grupp som är väldigt tight i toppen. Eller rättare sagt, Spanien har mer eller mindre redan dödat gruppen och bakom slåss Sverige med Norge och Rumänien. Sverige möter dessutom Spanien i nästa omgång, vilket bör betyda poängtapp. Seger mot Malta är ett måste.

  • Malta - Sverige
  • 12:e Oktober - 20:45

Frågan är snarare vilket typ av spel man ska lägga i matchen? Om du vet det, så kan vi varmt rekomendera att spela via länken på Betfairs oddsbörs nedan. Då erhåller du en möjlighet att spela gratis med 450 kronor på matchen! Allt du behöver göra är att klicka nedan, följa anvisningarna och placera ett spel på Malta - Sverige.

Lycka till och framförallt, nu kör vi Sverige!

Läs mer och spela på betfairs oddsbörs med 450:- här!

Ett inlägg av