Ikväll är det återigen dags för #1x2live, när vi LIVE på youtune ihop med FanTV arbetar oss igenom Champions League-matcherna med tävlingar, speltips och gott snack!

Här kommer erbjudandena som gäller för idag och till kvällens livesändning! 

5 euro gratis till nya spelare på Betser, utan krav på insättning! Exklusivt via 1x2.se!


Just nu kan du hämta 5 euro helt gratis som ny kund på Betser. Erbjudandet gäller endast via länkarna här under. Går du inte via dem, krediteras inte 5 euro i samband med din registrering. Utöver det kan du alltid plocka din insättningsbonus på 100%! Alltså, registrera dig här under och erhåll 5 euro gratis utan krav på insättning!


Notera: Uttag av bonuspengar kan först ske när bonusen har omsatts tolv (12) gånger på Sportsbook 

När bonuspengar från välkomsterbjudande används för att spela på sport, så är den högsta tillåtna insatsen 50 €. Om ett spel med bonuspengar från välkomsterbjudandet överstiger 50 €, så förbehåller vi oss rätten att återta eventuella vinster och avsluta kontot.

På Sport minskar omsättningskravet först när en vadhållning eller ett spel har avgjorts och oddsen på varje vadhållning är minst 1.80. Annullerade/ogiltiga/pushade/ersatta spel minskar inte omsättningskravet.

Ta del av dina gratis 5 euro utan krav på insättning här! (Gäller endast svenska spelare).


Missa inte heller att spela Betsers populära boost på målskyttespel! Lägg ett valfritt spel på första målskytt, och gör spelaren 2 mål så dubblas dina vinster. Gör spelaren ett Hat-trick så tripplas vinsterna!


Läs mer och spela målskyttebonusen här!

Vinn presentkort á 200 kr under livesändningen!


Kollar du på livesändningen ikväll så ges du chansen att vinna ett presentkort på 200 kronor. I livestreamen kommer ett inzoomat ansikte visas på en fotbollsspelare, och din uppgift som tittare är att först vara den som listar ut vem personen är. Är du först med rätt svar, så vinner du helt enkelt ett presentkort på 200 kr! Presentkorten är sponsrade av Coolbet

Passa även på att spana in Coolbets Match of the Day! Varje dag highlightar de en match där de erbjuder riktigt fina odds och det är inte konstigt att de nästan alltid toppar listorna för just högsta odds. 

Ikväll är det Real - PSG, så passa på att ta en titt på deras odds här!

-
Spela Liverpool till 12.0 hos Betfair ikväll!

Till Liverpoolfans stora lycka återfinns deras älskade fotbollslag nu återigen i det absoluta finrummet, och dessutom har man givits en bra lottning. Porto är inte på något vis dåliga, men ändock överkomliga så här sent in i stentuffa Champions League. Liverpool har gjort 7 mål på sina senaste tre matcher, och Salah träder allt mer fram som en av världens absolut bästa fotbollsspelare. Det stora frågetecknet är fortsatt försvarsspelet, men löser Klopp det till dagens match så får Liverpool faktiskt ses som favoriter till segern.


I nuläget spelas Liverpool till runt 2.40, medan spelare som registrerar sig nedan alltså bjuds på 12.0 på Liverpoolseger!


Spela Liverpool till 12.0 här!

Ett inlägg av
Redaktionen Redaktionen