SPELA PÅ DE BOOSTADE ODDSEN HÄR!

Grupp E i Champions League är allt annat än avgjord, med två återstående omgångar. Liverpool leder gruppen på 9 poäng, tätt följda av Napoli på 8 poäng. Därefter lurar Salzburg på 4 pinnar. Mycket talar för att den här matchen avgör förstaplatsen i gruppen, medan en eventuell förlorare kan dras in i ett rafflande drama om andraplatsen förutsatt att Salzburg slår Gent under Onsdagskvällen och kliver upp på 7 poäng.

Liverpool har Salzburg i sista matchen och lär till varje pris vilja undvika en avgörande match med laget från Österrike, på bortaplan dessutom. Napoli har Gent i sista matchen och iallafall en aningen lugnare resa även vid förlust i mot Liverpool.

Matchen betyder dock enormt mycket för bägge lagen, dels för att boka sin plats i slutspelet och dels för att få enklast möjliga lottning väl där.

Få bäst statistik inför Liverpool - Napoli HÄR!

Formkurvorna för de bägge lagen är väldigt skilda. Liverpool tycks inte kunna förlora trots att spelet emellanåt ser knackigt ut. Sena avgöranden i flertalet matcher den senaste tiden har gett Liverpool ett jätteförsprång i ligan redan. Napoli å sin sida har olikt Liverpool väldigt svårt att få med sig 3-poängare. 5 kryss och en förlust på senaste 6 skrämmer nog inte direkt ihjäl Liverpool.

888sport.se har boostat upp oddsen inför matchen till följande priser:

  • Liverpool att vinna @ 8.00
  • Napoli att vinna @ 41.00

Vad tror du? Fortsätter Liverpool att vinna, eller finns det risk för en skräll till ett monsterodds och en Napoliseger? Du väljer själv, vad du anser innehållam mest värde. Klicka nedan och ta ditt spel direkt!

SPELA PÅ DE BOOSTADE ODDSEN HÄR!

Ett inlägg av