Bundesligas återkomst togs emot med blandade känslor. Många är glada att få se världsklassfotboll igen, men väldigt många menar också att fotboll utan publik är meningslöst, då inramningen är en enorm del av kakan. Oavsett så fortsätter spelandet till helgen, och Dortmund som fullkomligt slaktade Schalke förra veckan går nu istället upp mot Wolfsburg på Bortaplan. Wolfsburg hade för ett par år sedan en fin trupp med bland andra Kevin De Bruyne som ankare i laget. Sedan han försvann så har det gått aningen trögare, även om sjätteplatsen som laget befinner sig på i dagsläget nog får ses som godkänt. Klivet upp till femteplatsen är enormt, medan gapet ned till sjundeplatsen endast är 2 poäng, så en seger här är defintivt viktig.

Wolfsburg inleddde med att slå Augsburg borta senast och spelet såg ändå relativt bra ut trots COVID-19s framfart. Dortmund har sett ruskigt fina ut i år, men är trots allt i grund och botten ett utpräglat hemmalag. På senaste fem bortamatcherna har det blivit endast 2 segrar och därefter 3 förluster, mot Bremen, Leverkusen och precis innan uppehållet mot Paris SG.

Bortamatch till trots, så har marknaden börjat spela ner Dortmund inför helgen. Någonstans runt 1.75 är det bästa oddset i skrivande stund. Som ny kund kan du dock hos 888sport spela på kraftigt förhöjda odds. Du väljer vilket lag och odds själv.

Du kan välja på följande:

  • Spela Wolfsburg att vinna @ 29.00
  • Spela Dortmund att vinna @ 9.00

Spela på de boostade oddsen här!

Ett inlägg av