Spela 500 kronor riskfritt på Malmö FF HÄR!

Inte en enda fotbollsintresserad svensk missade nog vad som hände i Malmö förra veckan, när Markus Rosenberg fick ett sagolikt slut inför sina hemmafans, med ett otroligt viktigt 4-3-mål i den 96:e spelminuten. Ett mål och ett firande som i Malmö-kretsar för en lång tid framöver, om inte föralltid, lär pratas om som en av de vackraste stunderna i klubbens historia.

Se den bästa statistiken inför Köpenham - Malmö FF här!

Hur som helst så innebar Rosenbergs mål att Malmö nu har en mycket god chans till avancemang i Europa League. Det är dock inte på något sätt klart, utan de ljusblåa måste få med sig ett resultat i Köpenham. Köpenhamn leder gruppen på 9 poäng och har en fot i slutspelet, tätt följda av Malmö på 8 poäng och Dynamo Kiev på 6 poäng.

William Hill gör en redan intressant match än mer spännande och låter kunder som klickar på länken nedan (och inte tidigare har ett konto) spela helt riskfritt på Malmö med 500 kronor. Alltså, du lägger 500 kronor på Malmö och slutar det med något annat än Malmö-vinst så återbetalas insatsen.

Köpenhamn kommer definitivt nöja sig med ett kryss i matchen, då det både garanterar avancemang och vinst i gruppen. Att spela på resultat kan vara lurigt och man kan nog vädra att Malmö kommer få ha bollen en hel del den här matchen. Malmö måste dessutom vinna den här matchen för att inte riskera uttåg ur Europa League. Vid ett kryss måste man förlita sig på att Lugano tar poäng borta mot Kiev, vilket får ses som relativt osannolikt. En vinst är alltså ett måste för Malmö. om laget vill säkra avancemang på eget bevåg.

Alltså - spela helt riskfritt på Malmö hos William Hill via länken nedan!

Spela 500 kronor riskfritt på Malmö FF HÄR!

Ett inlägg av