Dagens trippel: Från Varberg till Green Bay - via Calais

Dagens trippel
Vi tittar till toppstriden i Allsvenskan, spelar på att Lyon fortsätter förlora, och avrundar med lite hederlig amerikansk fotboll.

Levande spel

2022-10-02 15:00
Häcken @ 1.90
Varbergs BoIS
BK Häcken
Lens @ 2.20
RC Lens
Olympique Lyon
Packers @ 1.22
Green Bay Packers
New England Patriots


Mycket går att skriva om varje av dagens matcher, och konstiga resultat både här och annorstädes kan innebära rejält ändrade förutsättningar inför kommande omgångar. Därför är det mycket som står på spel inte bara i Varberg - men särskilt där!

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Häcken

BK Häcken - Varbergs BoIS

Söndag 17:30, Allsvenskan

Av någon anledning har folk konsekvent fått för sig att Varberg är svåra att möta borta. Varifrån en logiken kommer är lite oklart. Men Varberg är 11/16 på hemmaplan i år, medan Häcken gått 6-5-0 borta när alla andra lag i ligan förlorat som gäster minst tre gånger. Samtidigt ska det ganska mycket till för att Varberg ska åka ned, så de kan slappna av i alla fall liiite grann - samtidigt som Häcken faktiskt på allvar är med och slåss om ligasegern. Avslutningen blir verkligen spännande: Häcken och DIF möter varandra i nästa omgång, och sedan ska båda gå mot samma lag förutom i en runda - MFF, AIK, Norrköping och Sundsvall. Så här är tre poäng ett absolut måste, även om man fick lite gratis via Degerfors i går.

Bet 2: Lens

RC Lens - Olympique Lyon

Lördag 17:00, Ligue 1

Vi har snackat upp Lens lite förut, och gör det gärna igen. De är ett av tre lag som inte förlorat i ligan än, och har mött lag från lite överallt i tabellen. Hemma har varit en rejäl borg: fyra matcher, tolv poäng. Bara PSG och Marseille har bättre målskillnad - och Lyon är inte riktigt så mäktiga i år som de varit tidigare. Det har vi också sett i höst: dels på bortaresultaten (där Lyon ligger sist i hela tabellen) och dels på när de fått möta topplag nyligen. Lorient, Monaco och PSG har alla gett Lyon stryk i de senaste omgångarna. Med det i åtanke känns plötsligt oddset på Lens rätt bjudigt.

Bet 3: Packers

De flesta rubriker om Packers senaste tiden har handlat om Favres roll i välgörenhetsskandalen, där det visat sig att han konsekvent fifflat till sig pengar som skulle gå till behövande. Totalt nästan en miljard har förskingrats, varav cirka en tiondel genom honom. Men även om Favre alltid varit rätt känd lokalt som lika otrevlig på gatan som duktig på planen, så behöver nu inte Packers bry sig så mycket om det oket - man är för bra ändå. Eller, låt oss omformulera det: man är för bra jämfört med Patriots. Offensiven har inte kommit igång ordentligt alls än, men nog finns det underliggande krafter som bara väntar på att släppas loss. Mot Raiders såg vi tydligt hur impotenta Patriots blir om deras eget anfall stängs ned, och just defensiven är inte något som kommer att läcka mycket från Packers håll i år. Det här ska vara ett träningsmotstånd i väntan på att växla upp mot något svårare.


Levande spel

2022-10-02 15:00
Häcken @ 1.90
Varbergs BoIS
BK Häcken
Lens @ 2.20
RC Lens
Olympique Lyon
Packers @ 1.22
Green Bay Packers
New England Patriots


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.