Dagens trippel: Hemmaplan löser inte alla problem

Dagens trippel
Det ska vara jobbigt att åka iväg någonstans och spela landslagsfotboll, med skränande fans av hemmalaget som skriker smädesvisor. Är det så i kväll? Kanske för vissa!

Snart är det Sveriges tur men inte än. Först ska vi se till dagens matcher, där höjdpunkten nog är Italien mot England som vi faktiskt hoppar över.

Bet 1: Estland

Estland - Malta

Fredag 18:00, UEFA Nations League

För Malta ska det definitivt bli jobbigt. Var fan ligger Estland, liksom? Va, där uppe?! Är det inte typ snö och sånt?

Jag ska inte driva för mycket med malteserna, de kan säkert sin geografi, men poängen är att det verkligen inte blir någon lyxresa. Det är stor risk för halvkass plan och väderbiten trupp. Dessutom är inte Estland riktigt så dåliga att de borde ligga i D, vilket Malta ändå är. Senast de möttes blev det 2-1 till Estland nere på Malta, och när vi vänder om för den i praktiken gruppavgörande matchen ska det här bli en superenkel sak att bara spela av.

Bet 2: Ungern +1.75

Tyskland - Ungern

Fredag 20:45, UEFA Nations League

Det här oddset är HELT baserat på "Ungern är väl inte så jävla bra... och de möter ju Tyskland...", men då har man inte sett ungrarna spela på länge. I VM-kvalet gick det visserligen skit, men då föll man på att man inte klarade att knyta ihop säcken i en erkänt tuff grupp. Mot bättre länder har man konsekvent spelat riktigt stabilt väldigt länge nu - och det är ju därför man leder gruppen. Tyskland ska - givetvis vara storfavoriter här. Men så stora som de faktiskt är hos spelbolagen? Aldrig! In med handikappet.

Bet 3: Finland

Finland - Rumänien

Fredag 20:45, UEFA Nations League

Finnarna må bara ligga trea i sin grupp, men de har haft lite marginaler emot sig och konsekvent sluggat ovanför sin traditionella viktklass i några år nu. Och dessutom: de ligger ju inte sist. Det gör faktiskt Rumänien. Styrkeförhållandet är normalt något skevt här, men rumänerna har haft rikliga problem med såväl återväxt som kompetens inom förbundet. Då kan länder som faktiskt bygger genuina lag, med riktiga lagkänslor, roffa åt sig. Och det tror vi att Finland har all chans att göra här - åtminstone till det odds de får. En vinst här säkrar dessutom att det blir spel i grupp B även nästa år - om de nu inte lyckas megaskrälla och ta sig upp i A. Men den diskussionen tar vi om några dagar.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt