Dagens trippel: Äntligen landslagsdags!

Dagens trippel
Vi hoppar Sverige men tittar till en superspännande trippel från VM-kval i såväl Europa som Sydamerika - och så stormakten Estland.
Ecuador +0 @ 1.68
Estland - Cypern u2.0 @ 1.75
Wales @ 3.00
2022-03-24 00:30 (Spelstopp) @ 8.82



Alla blickar kommer att vara riktade på matchen mot Tjeckien i kväll, men vi tror mer på profit från övrigt håll. Österrike är ordentligt överskattade, Paraguay är redan utslagna, och alla har väl stenkoll på Thomas Häberlis försvarsdisciplin?

100% upp till 500 kr
7.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Bet 1: Estland - Cypern under 2.0 mål

Cypern - Estland

Tisdag 18:00, UEFA Nations League

Från megaslagpåsar till solida men hackiga, där har vi receptet för Estland under 2021-22. De har gått från att släppa in hur många mål som helst till att spela 0-1, 0-2 mot riktigt mycket bättre nationer, och i stort har de nye förbundskaptenen Häberli att tacka för det. Även Cypern har likartad spelstil, där de försöker styra defensiven genom en bred, lågt sittande mittfältslinje, och det leder till att båda nationerna naturligt gärna håller nere siffrorna. Nu när Nations League ska köra play-out är det högst troligt att det här blir världshistoriens tråkigaste match. Och att då köra på under 2.0 mål, med insatsen tillbaka om det blir exakt två, är klart trevligt.

Bet 2: Wales

Wales - Österrike

Torsdag 20:45, VM, kval, Europa

Vi har skrivit om det flera gånger tidigare, men fan vad dåliga Österrike blivit jämfört med hur det såg ut för inte alls länge sedan. Det är mycket förbundet som konsekvent fuckar landslaget, men orsaken spelar inte så jättestor roll - utan Österrike kom bara fyra i sin ganska beskedliga kvalgrupp, efter Danmark, Skottland och Israel. Så vad gör de då i en VM-playoff? Jo, de fick en gratisplats dit via Nations League, förstås. Här ska de möta ett Wales som kämpar stenhårt så fort det är landslagsboll, och som gör det bra dessutom. Visst att de aldrig var riktigt nära att hota Belgien, men så off var det faktiskt inte. Nu ska de "bara" göra processen kort med ett sämre lag, och dessutom ska de göra det i Cardiff. Sedan får vi se hur det blir med nästa match, eftersom Skottland - Ukraina av förståeliga skäl skjutits upp.

Bet 3: Ecuador +0

Paraguay - Ecuador

Fredag 00:30, VM, kval, Sydamerika

Bara två matcher kvar i kvalet och Brasilien plus Argentina har totalt slaktat motståndet i år. Men tätt där bakom hittar vi faktiskt Ecuador, som ju varit med i VM tre gånger av fem hittills på 2000-talet, men aldrig tidigare. Detta är alltså en nation som lite grann bara blivit bättre och bättre, även om de inte tog sig till Ryssland. Paraguay däremot har mer ansenlig historik - men de är redan helt utslagna efter bara två vinster på sexton matcher. Att de då bara släppt in mer än två mål i två matcher, och att de konsekvent spelat tight, det har inte så stor betydelse. Här ska motivation spela en mycket stor roll, och chansen är god att Ecuador går vidare i kavaj i kväll efter att övriga matcher också spelats. Stryk lär de knappast få i alla fall - så ett spel på +0.0, så att insatsen går tillbaka vid oavgjort, ser mäkta fint ut.






Ecuador +0 @ 1.68
Estland - Cypern u2.0 @ 1.75
Wales @ 3.00
2022-03-24 00:30 (Spelstopp) @ 8.82



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt