Dagens trippel: En Tottentrippel med Kulan!

Dagens trippel
Dubbla Champions League-matcher i kväll och dessutom Arsenal - Liverpool, men vi stannar i Brighton för att lägga ett kombinationsspel med maxat underhållningsvärde.
Spurs + BLGM + Kulusevski gör mål (Spelstopp 2022-03-16 20:30) @ 8.82



Vilka härliga fighter vi fick se i går! Ajax ytterst oväntat borta, och Manchester United kammade besvikna hem noll mot ett ruggat Atléti. I kväll ska vi till glamouren i Brighton för att se ett hemmalag i total avsaknad av allt som heter form ta emot ett riktigt spännande projekt.

Tottenham Hotspur FC - Brighton & Hove Albion FC

Lördag 16:00, Premier League

Bet 1: Tottenham vinner
Bet 2: Kulusevski gör mål
Bet 3: Båda lagen gör mål

Fem raka förluster för Brighton nu, och det börjar bli pinsamt. Okej att Liverpool är rätt jäkla svåra att möta, men Newcastle, Villa, Burnley, Man United... det är inte direkt fyra totalt omöjliga motståndare.

Sanningen är att Brighton har tappat det lite. De kan i praktiken omöjligt åka ut, så det är semester och rebuild som gäller nu - eller, åtminstone känns det så när man ser dem spela för det mesta. Spurs å sin sida måste fortsätta tro på åtminstone en Europa League-plats, och även CL är inom räckhåll även om det i så fall krävs att Arsenal gör bort sig.

Dejan K har fått en fantastisk start och stort förtroende som han visat att han är fullt kapabel att axla. Just nu ser Spurs ruskigt fräna ut framåt när trion i fronten sätter fart, och problemen har främst med läckage bakåt att göra. Brightons klassiska "vi har bra xG men få faktiska mål"-tendens har dock planat ut sig något, och nu krossar de inte längre i statistiken medan de förlorar snyggt.

Stalltipset är att Spurs vinner men att även Brighton får in en pinne. Och som svenskar vill vi förstås att Kulusevski får göra mål också - så det slänger vi glatt in i mixen!






Spurs + BLGM + Kulusevski gör mål (Spelstopp 2022-03-16 20:30) @ 8.82



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt