Dagens trippel: Plötsligt är Poya favorit

Dagens trippel
Nytt hattrick av Ronaldo? Vi säger nej. Men vi säger också att det blir två väldigt spännande CL-matcher...
Barnsley -0.5 @ 2.32
X i United - Atléti @ 3.30
Ajax -1.5 @ 1.91
2022-03-15 20:45 (Spelstopp) @ 14.62



"Spännande" är kanske i underkant, nu gäller det trots allt väldigt mycket när Manchester United ska ta emot Atlético Madric och Ajax detsamma med Benfica. Båda de första mötena slutade oavgjort - och då är det förstås fördel hemmalaget i returen. Men vägen till Paris ligger vidöppen och alla som är kvar har absolut chansen.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Barnsley -0.5

Barnsley FC - Bristol City

Tisdag 20:45, Championship

Innan vi tar oss till godbitarna måste vi ändå titta till botten i Championship igen. Att förlita sig på att Barnsley klarar handikappet har blivit mer och mer av ett framgångsrecept, och nu ser det rentav ut som att de jävlarna kanske skulle kunna klara av även att stanna uppe och bygga nytt. Att möta Bristol City är tacksamt då, för de läcker något absurt bakåt och ligger på artonde plats - långt över nedflyttning, men också en evighet upp till någon betydande position nu när det är mindre än tio omgångar kvar. 0-1 borta mot Rovers senast för Bristol är snarast att betrakta som en slump, och det är tydligt att Barnsley ska vara större favs än de redan är.

Bet 2: X i United - Atléti

Manchester United FC - Atlético Madrid

Tisdag 21:00, Champions League

I fjol slutade Europa League med 22 straffar mellan Man Utd och Villarreal, och lite känns det som reprisvibbar är i görningen... Kanske inte med hela konkarongen: en så extrem slutprodukt igen vore lätt absurt, men att det ska bli oavgjort även i Manchester är helt klart ett väldigt, väldigt rimligt alternativ sett till hur båda spelat hittills. Den osäkraste variabeln är förstås en viss herr C. Ronaldo, men han var rätt anonym i matcherna som föregick hattricket senast. Inget slår förstås säsongen för två år sedan, när spanjorerna spelade oavgjort i nästan varannan ligamatch under hela året, men även i år har vi två lag med tydliga problem att gå ifrån och kontrollera. Dessutom är båda lagen sådana som de senaste åren haft som främsta styrka att kunna avvakta och luckra upp bättre lag, och det blir ju lätt skittråkigt om båda ska spela så - även om det slutade 2-2 senast.

Bet 3: Ajax -1.5

AFC Ajax - SL Benfica

Tisdag 21:00, Champions League

När Ajax gjorde 1-0 borta mot Benfica senast kändes det nästan redan klart. Man hade vunnit kvalgruppen med sex raka segrar och 20 gjorda mål, och i ligan 77 mål till med bara några få ickevinster. Men Portugal borta är fasen svårt, och även om Ajax slog Sporting med 5-1 på bortaplan så kom Benfica tillbaka och matchen slutade 2-2. Vad betyder det för returen, tro? Tja, rimligen att Ajax sätter högsta fart och totalt springer över Porto nu när de får spela hemma i Nederländerna. Laget har släppt in - hör och häpna - SJU mål på hemmaplan i år i alla tävlingsmatcher, och då kom två i en helt meningslös match. Portugisiska klubbar anno 2022 har ofta svårt att hävda sig borta och att ta sig in i det absoluta toppskiktet, men Ajax har tydligt visat att deras långsiktiga strategi ger resultat på yppersta världsnivå. Det blir bortblåsning och bye bye sista portugisiska bastion här.






Barnsley -0.5 @ 2.32
X i United - Atléti @ 3.30
Ajax -1.5 @ 1.91
2022-03-15 20:45 (Spelstopp) @ 14.62



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt