Systemförslag: Svenska Spels Bomben med 457 180 kr i rullpott

Bomben
Analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp för storvinst!

Idag torsdag finns det 457 180 kr i rullpott på Bomben 1 hos Svenska Spel. Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp för storvinst!

Manchester United - Aston Villa

Första matchen hämtas från engelska ligacupen. Manchester United har gissningsvis mest fokus på ligan där man har fullt sjå med att hålla sig kvar på en topp-5-placering. Man möter Fulham i ligan på bortaplan på söndag och dessutom är man vidare i till slutspel i Europa League och har en mängd spelare som även börjat snegla mot VM. Så är det någon match som riskerar att hamna lite i periferin - medvetet eller omedvetet - så är det kanske torsdagens ligacupmatch. Får Harry Maguire chansen från start? Ja, då kan precis vad som helst hända.
Unai Emery är tillbaka i England och är revanschsugen upp över de baskiska öronen. Han är ny tränare i Aston Villa och i första matchen med klubben slog han just Manchester United med 3-1 i ligan. Emery är annars något av en cupspecialist. Han vann Europa League hela tre gånger med Sevilla och en gång med Villareal (förutom en finalplats med Arsenal). Dessutom har han två franska cupguld och två franska ligacup-pokaler från tiden i Paris Saint Germain. Jämfört med totalt en ligatitel som tränare (med Paris Saint Germain) så kan man tänka sig att Emery ser ligacupen som en möjlig fin skalp och första pokal i England.
Kupongens kanske mest ovissa match. Kan gå lite hur som helst men jag tror att fokus och inställning talar mer till Aston Villas fördel.
Streckförslag Manchester United - Aston Villa: 0,1,2,3,4-0,1,2,3,4

Real Madrid - Cádiz

Ligamatch från spanska högstaligan och allra sista matchen för Real Madrid innan VM-uppehållet. Med en startelva där samtliga spelare kandiderar för en plats i respektive VM-trupp så kanske vi inte kommer få se riktigt samma inställning och uppoffring som annars? Hela sju lag i ligan har skapat fler avslut på mål än Real Madrid på hemmaplan denna säsong.
Cádiz är visserligen nästjumbo i ligatabellen men man har faktiskt bara en förlust på de senaste åtta ligamatcherna nu. Laget kommer från två väldigt starka insatser: en inte helt orättvis seger med 3-2 mot ligatrean Atlético Madrid hemma på Estadio Nuevo Mirandilla i Cádiz och 0-0 med mersmak på bortaplan mot mittenlaget Getafe. Till skillnad från Real Madrid så finns det ingen spelare i Cádiz som på riktigt aspirerar på en plats i VM.
De två senaste matcherna mellan Real Madrid och Cádiz i Madrid har slutat 0-1 och 0-0 (i oktober 2020 respektive december 2021).
Hemmalaget är stora favoriter men är man 100% här i denna match eller har man börjat glida in i VM-tankar? Cádiz är i bättre slag än nästjumboplaceringen indikerar och har klarat 0-1 och 0-0 i de två senaste bortamötena med Real Madrid. När de flesta strecken hamnar på 3 eller fler mål för hemmalaget så ser jag helt klart spelvärde i att strecka få mål för Real Madrid och även totalt i matchen.
Streckförslag Real Madrid - Cádiz: 0,1,2-0,1,2

Lazio - Monza

Ligamatch från italienska Seria A. Lazio missade slutspelet i Europa League med minsta möjliga marginal i en grupp där samtliga fyra lag slutade på åtta poäng. Man studsade dock tillbaka i ligaspelet med en tung 0-1-seger borta mot Roma nu senast. Just på bortaplan är Lazio ett av ligans allra bästa och stabilaste lag men på hemmaplan har det inte sett riktigt lika övertygande ut; man har skapat något fler men också släppt till ungefär lika många avslut på mål som genomsnittet i serien.
Svårt att bli riktigt klok på Monza. Man kommer från bra insatser mot mittenlagen Empoli och Bologna samt topplaget Milan, trots idel förluster, men behövde hjälp av utvisning för att med nöd och näppe kunna slå bottenlaget Verona nu senast.
Den matchen på kupongen där jag inte riktigt ser något bra drag och då är det kanske klokt att strecka brett med viss övervikt åt hemmalaget.
Streckförslag Lazio - Monza: 0,1,2,3,4-0,1,2,3

Häng med på ett andelsspel som öppnar upp för storvinst här!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
200% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.