Systemförslag: Svenska Spels Bomben med 400.000 kronor extra!

Bomben
Ikväll när det vankas SHL-hockey har Svenska Spel skjutit in 400.000 kronor extra på Bomben 1. Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp upp för storvinst!

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!

Andelar för 75 kronor styck hittas här!

Leksands IF - Frölunda HC

Torsdag 19:00, SHL

Toppmöte väntar i Tegera Arena då femman Leksand tar emot serieledande Frölunda. Det här är två av de lag som gör flest mål i hela SHL och när lagen möttes här så sent som i tisdagens kvartsfinal av Champions Hockey League slutade det med siffrorna 5-2 i gästernas favör. Leksand har fortsatt avbräck i backbesättningen och får luta sig tillbaka på en offensiv med spelare som Max Veronneau, Carter Camper, Mikael Ruohomaa och Justin Kloos, medan gästerna besitter ess som Ryan Lasch, Michael Spacek och Elmer Söderblom. När lagen möttes i SHL-spel i slutet av september slutade det med en 4-2-seger för Leksand och jag tycker att det finns goda möjligheter till ett flertal mål även denna gång mellan dessa lag och tycker man kan utgå från att hemmalaget gör minst tre mål och gästerna minst två.

0
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Färjestads BK - Brynäs IF

Torsdag 19:00, SHL

Stortsatsande Färjestad har som bekant gått svagt under hösten och hittas inte förrän på plats nio i SHL-tabellen när snart hälften av grundserien passerat. Möjligtvis börjar man få ordning på torpet efter tre segrar på de fem senaste matcherna varav en stark insats nere i Oskarshamn i helgen där smålänningarna dräptes med 5-0. De grönvita från Värmland ser, trots Michael Lindqvists frånvaro, ut att ha fått fart på offensiven med tjugo gjorda mål framåt på de fem senaste matcherna. Defensiven lämnar dock mer att önska då det för tillfället bara är de tre bottenförankrade lagen Djurgården, Timrå och Malmö som släpper in fler. Man möter ikväll en av seriens kallaste offensiver, som hittas i gävlelaget Brynäs, och med tanke på hur man höll tätt mot Oskarshamn under lördagen tycker jag att man ska ha goda chanser till seger och att göra minst fyra mål och samtidigt hålla nere gästernas målskörd till maximalt tre.

0
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det blåser om Djurgården och har gjort ett bra tag. Man ligger sist i SHL med hela elva poäng upp till säker mark. Ikväll möter man de regerande mästarna Växjö, som gått oväntat svagt under hösten trots att man ledde serien en handfull matcher in på säsongen. Richard Gynges hysteriska målform har svalnat av rejält i takt med att vapendragaren Robert Rosén återfinns på skadelistan och så kommer göra fram tills årsskiftet precis som skarpskytten Julius Nättinen. Två lag som gått torra i offensiven på sistone, och här är tycker jag vi kan förvänta oss en ganska krampaktig och trubbig tillställning mellan två formsvaga lag.

0
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andelar för 75 kronor styck hittas här!

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.