Systemförslag: Svenska Spels Bomben med 343 653 kr i rullpott

Bomben
Här hittar du analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp för storvinst!

Idag onsdag finns det 343 653 kr i rullpott på Bomben 1 hos Svenska Spel. Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp för storvinst!

Napoli - Liverpool

Lite svårt att sätta rätt temperatur på Napoli. Ser väldigt bra ut i ligatabellen men då har man mött niondeplacerade Lazio och Fiorentina på elfte plats samt tre lag ännu längre ner i tabellen. Napoli höll bara nollan i 7 av 19 hemmamatcher i ligan föra säsongen och höll bara nollan i 1 av 8 av Europa League-matcher förra säsongen. Däremot gjorde båda lagen mål i 7 av 8 Europa League-matcher för Napoli förra säsongen och man hade det tredje högsta målsnittet i samma turnering: 4,13 mål per match där Napoli både gjorde och släppte till fler mål än genomsnittet. Dock: Napoli har hållit nollan i sina tre senaste hemmamatcher mot just Liverpool!
Liverpool har inte riktigt stått att känna igen under säsongsinledningen och saknaden efter Sadio Mané är kanske större än många räknat med och dessutom har mittfältet varit sargat av skador. Liverpool är fortfarande en bra bit ifrån sin maxkapacitet och det är nog ett bra tillfälle att möte dem just nu. Liverpool har både gjort och släppt in mål i två av sina tre inledande bortamatcher i ligan. Det borde i rimlighetens namn blivit mål både framåt och bakåt även i den tredje då Everton hade mål bortdömt och jag räknade till i alla fall fyra ramträffar i matchen.
Känslan är att det här kan gå lite hur som helst och jag tycker det är intressant med såväl nollor som ett par tre mål åt båda hållen. Måste man välja sida så tycker jag att det streckas lite väl hårt åt Liverpools håll och ser visst värde i att vikta mot 1X.
Streckförslag Napoli - Liverpool: 0,1,2,3-0,1,2,3

Inter - Bayern München

Inter har inlett ligaspelet bra även om motståndet varit beskedligt. Oroväckande dock att man släppt till ungefär lika mycket avslut på mål som genomsnittet i ligan och släppt in överlägset flest mål av lagen på övre halvan av tabellen så här långt. Inter gick bara mållösa från 1 av 19 hemmamatcher i ligan förra säsongen och Inter både gjorde och släppte till mål hemma mot samtliga topp-6-lag i ligan förra säsongen. Inter gjorde dock färre mål än genomsnittet i CL förra säsongen (1,1 mot 1,4).
Bayern München gjorde mål i alla bortamatcher i ligan förra säsongen och har inlett denna säsong i samma spår. Man slog grupptvåan i Benfica med 0-4 och grupptrean Barcelona med 0-3 på bortaplan när Champions League inleddes förra säsongen och gjorde minst 2 mål i samtliga gruppspelsmatcher. Bayern München gjorde flest mål av alla lag i Champions League förra säsongen (3,1 mål per match) och släppte till minst antal mål per match (0,7 mål per match). Bayern München är obesegrade i 29 av de 31 senaste matcherna i Champions League.
Lite orosmoln kring Inters defensiv kombinerat med Bayern Münchens dokumenterat giftiga offensiv gör att jag gärna öppnar upp för många bortamål här.
Streckförslag Inter - Bayern München: 0,1,2-2,3,4,5,6

Tottenham Hotspur - Olympique Marseille

Ett pånyttfött Tottenham under Antonio Conte som nu är tillbaka i en "riktig" europeisk cup. Tottenham är det lag som efter Arsenal har skapat flest avslut på mål i ligan på hemmaplan och man är också bland de fem lag som släppt till allra minst antal avslut på mål på hemmaplan i ligan denna säsong. När offensiven klickar kan ribban läggas på Duplantis-nivåer. Man möter dock Manchester City i ligan till helgen så det kan tänkas att man slår av på takten om man väl har tagit en betryggande ledning.
Många speltips inför denna match gör en stor grej av att Marseille har inlett ligasäsongen kanonbra. Det ser så ut på ytan ja, men det högst placerade laget man mött hittills är åttondeplacerade Clermont. Marseilles bästa insats kom enligt samma förståsigpåare i senaste matchen mot just Clermont, men då ska vi ha med oss att Clermont sin åttondeplats till trots är det lag i Ligue 1 som skapat allra minst och släppt till allra flest avslut på mål hittills denna säsong. Marseille har dessutom skapat färre avslut på mål än genomsnittet i ligan på bortaplan hittills denna säsong. Marseille hade också ett av de lägsta målsnitten i Europa League förra säsongen: 2,17 mål per match. Då var det en match som drog upp målsnittet rejält, nämligen 4-2 i nästa sista gruppspelsmatchen borta mot Galatasaray - lite av en bära-eller-brista-match för Marseille som efter den förlusten inte längre hade chans på avancemang. Marseilles tre inledande matcher i gruppspelet var 1-1 borta mot Lokomotiv Moskva, 0-0 hemma mot Galatasaray och 0-0 borta mot Lazio. Oklart hur mycket det tjänar till att kika längre tillbaka i tiden än så, men Marseilles historik i Champions League är tämligen deprimerande och ibland kan ju sånt ligga som en blöt filt även över senare säsonger. Marseille har förlorat 14 av sina 15 senaste matcher i Champions League. Man har släppt in 2 eller fler mål i 13 av dessa 15 senaste matcher i Champions League och har dessutom gått mållösa från 5 av sina 6 senaste matcher i denna den finaste av klubblagsturneringar.
Fördel Tottenham där värdet finns i förhållandevis många mål. Nollan på bortalaget ska definitivt med!
Streckförslag Tottenham - Marseille: 2,3,4,5-0,1

Häng med på ett andelsspel som öppnar upp för storvinst här!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
120 kr gratisspel
9.0
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Bethard

100% upp till 1000 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se