Systemförslag: Svenska Spels Bomben med 342 598 kronor i rullpott!

Bomben
Ikväll när Tre Kronor tar emot Tjeckien i Karjala Cup samt topplagen HV71 och Björklöven är i farten i HockeyAllsvenskan finns en rullpott á 342 598 kronor på Bomben 1 hos Svenska Spel. Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp upp för storvinst!

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!

Sverige - Tjeckien

Torsdag 19:00, Euro Hockey Tour

Linköping och SAAB Arena öppnar upp portarna för säsongens första landskamp då Sverige i Östergötland tar emot Tjeckien. Sverige ställer ett intressant manskap på banan med bland annat Mathias Bromé och Jesper Olofsson som båda två öst in poäng i den schweiziska ligan under hösten för Davos respektive Langnau Tigers. En hel del SHL-spelare i truppen med bland annat fyra forwards från ett Färjestad som gått tungt under hösten. Kan Nygård, Johansson, Viksten och De la Rose få fart via landslagssamlingen och få igång ett Färjestad som varit svaga under inledningen av säsongen. Här hittar du hela den svenska truppen till Karjala Cup! I det tjeckiska laget hittar vi bland annat Frölundas Michael Spacek som inlett säsongen på ett bra sätt med tjugo poäng noterat på nitton matcher spelade. Utöver Spacek återfinns Maten Stransky som tillsammans med ovan nämnda Mathias Bromé svarat för en fin säsongsinledning i Davos och är topp tio i poängligan i Schweiz. Dessutom förfogar Filip Pesan över spelare som Milan Gulas, Michal Repik och David Kase. Här hittar du hela den tjeckiska truppen till Karjala Cup! Jag tycker att det tjeckiska manskapet är något framtungt och jag håller Tre Kronor något högre och tror att det kan bli en hel del blågula mål i SAAB Arena, men höjer varningens finger för den tjeckiska offensiven med Spacek och Stransky i spetsen. Att Tre Kronor gör max tre mål är betrott av det svenska folket och att inleda med att vi får se minst fyra blågula baljor i SAAB Arena kan vara en god utgångspunkt i jakten på lite större stålar.

Södertälje SK - IF Björklöven

Onsdag 19:00, Hockeyallsvenskan

Björklöven har gått starkt i inledningen av den HockeyAllsvenska säsongen där bara HV71 har varit bättre de inledande tolv omgångarna. Laget från Umeå har dock gjort flest mål av samtliga lag i serien med sina 57 gjorda och alltså ett målsnitt på nästan fem mål per match. Nu möter man ett Södertälje som man mött två gånger den här säsongen. När lagen möttes i premiären nere i Scaniarinken vann Björklöven med hela 10-2, men Södertälje tog revansch när lagen möttes uppe i Umeå för tre veckor sedan då man vann med 4-3. Formen talar för hemmalaget, som här i Winpos arena vunnit två raka matcher och det med siffrorna 8-2 respektive 8-1. Södertälje kommer å sin sida hit med tre raka förluster i bagaget varav två raka matcher utan mål i offensiv riktning. Björklöven gäller som stora favoriter här och med tanke på hur man blåst ned lag här hemma i björkarnas stad innan uppehållet. En god utgångspunkt kan vara att hemmalaget gör minst fyra mål men samtidigt släpper in minst ett eller två.

HV71 - IF Troja-Ljungby

Fredag 19:00, Hockeyallsvenskan

Serieledande HV71 bjuder in till ett smålandsderby där Troja/Ljungby står för motståndet. När lagen möttes nere i Ljungby för två veckor sedan var det HV71 som drog det längsta strået efter en jämn tillställning och siffrorna skrevs till slut till 6-3 för jönköpingslaget. Nu åker Troja/Ljungby till Husqvarna Garden där HV71 fortsatt är obesegrade och har fem raka segrar. Det satt dock långt inne mot Kristianstad senast då man var i underläge med två puckar när minuten återstod, men kunde hitta två sena mål och sedan vinna på straffar. Jag tycker vi inte ska räkna bort de trojanska hästarna här, utan tycker att man kan utgå från att gästerna gör minst ett mål samtidigt som HV71 gör max fem.

Slutsats och speltips

Samtliga tre hemmalag är rättmätiga favoriter och jag tycker att man kan förlita sig på hemmalagen, och tycker att de bästa vägarna till större stålar dels är att Tre Kronor gör minst fyra mål hemma mot Tjeckien och att Björklöven återigen gör uppemot tio baljor.

Andelar á 75 kronor hittas här!

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.