Systemförslag: Svenska Spels Bomben med 300.000 kronor extra!

Bomben
Ikväll när det vankas full omgång av SHL har Svenska Spel skjutit in 300.000 kronor extra på Bomben 1. Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp upp för storvinst!

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!

Leksands IF - Djurgårdens IF

Torsdag 19:00, SHL

Leksand hoppade efter måndagens seger borta mot Malmö upp i tillfällig serieledning men petades ned ett dygn senare då både Frölunda och Rögle tog varsin trepoängare under tisdagskvällen. Man kan inte påstå att dalmasarna saknar Marek Hrivik och Peter Cehlarik från i fjol då lagets offensiva pjäser levererar kväll efter kväll. Nyförvärven Max Veronneau, Mikael Ruohomaa och Justin Kloos är stående inslag i poängprotokollet och spelare som är kvar från i fjol så som Carter Camper, Carter Ashton och Oskar Lang har sett fina ut i offensiv riktning. Leksand är det lag som skapar allra flest målchanser och bara Frölunda har gjort fler mål än de blåvita, men på en match mer spelad. Nu ställs Leksand mot ett Djurgården som varit svaga under hösten och som gick skilda vägar med tränare Barry Smith för en dryg vecka sedan. Man inledde denna tuffa vecka med att besegra Färjestad hemma på Hovet efter att ha hämtat upp 1-3 till 5-3 i den tredje perioden. Stockholmarna är fortatt ett av de svagare lagen i defensiven trots att man plockat in Stefan Warg från Örebro, och man har ett flertal viktiga kuggar på skadelistan. En god utgångspunkt här kan vara att Leksand gör minst tre mål och fylla på uppåt.

Frölunda HC - Malmö Redhawks

Torsdag 19:00, SHL

Frölunda har inlett säsongen strålande och hittas allra högst upp i tabellen när snart tjugo matcher är spelade av säsongen. Ryan Lasch har varit en dirigent i göteborgarnas powerplay som konverterar nästan 40% av tillfällena man får i numerärt överläge. Ryan Lasch leder å sin sida hela seriens poängliga med sina 24 poäng (6+18) på sjutton matcher. Man är just nu det lag som gjort flest mål av samtliga lag i serien men med en match mer spelad än Leksand som gjort tre färre. Ikväll ställs man mot ett profiltungt Malmö som trots sin namnstarka trupp inte hittas förrän på plats tio i tabellen. Rödhökarna besitter spelare som Carl Söderberg, Fredrik Händemark och Joakim Ryan i truppen och ikväll gör även Magnus Pääjärvi sin första match i Malmötröjan efter elva år i NHL och KHL. Båda lagen skapar mycket målchanser och har ett relativt högt målsnitt. Att utgå från att båda lagen gör mål är fördelaktigt och med tanke på Frölundas skärpa och kvalité i offensiv riktning samt att man gjort fem mål i två raka hemmamatcher är det inte osannolikt att göteborgarna återigen gör fem framåt.

Brynäs IF - Växjö Lakers

Torsdag 19:00, SHL

De regerande mästarna Växjö har inlett säsongen med blandade resultat och hittas efter sexton matcher på plats fem i tabellen. Firma Gynge/Rosén var stekheta under början av oktober men har svalnat lite i takt med hela laget som haft en hel del skador att förhålla sig till. Man har två raka förluster i ryggen, båda på bortaplan mot de tilltänkta topplagen Örebro och Rögle, där man fallit med 3-1 respektive 6-2. Nu ställs man mot ett Brynäs som hittas en bit längre ned i tabellen, som elva, och är ett av seriens sämsta lag när det kommer till spel på resande fot då man endast vunnit två av sju matcher på bortais. Bara tre lag i serien gör färre mål än vad Brynäs gör och nu gästar man ett Växjö som är ett av seriens tightaste i defensiven. Att ta utgång i att Brynäs gör noll eller ett mål gillas.

Slutsats och speltips

Samtliga tre hemmalag bär ett relativt tydligt favoritskap här och jag är enig med spelbolagen om att jag tycker att Leksand, Frölunda och Växjö har bäst möjligheter till seger i sina respektive matcher. De bästa vägarna att gå för högre återbetalning ikväll tycker jag är många mål för Leksand och att ha med nollan på Brynäs.

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
120 kr gratisspel
9.0
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Bethard

100% upp till 1000 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se