Systemförslag: Svenska Spels bomben med 1 931 223 kronor i rullpott!

Bomben
Ikväll när det vankas full omgång av SHL finns en rejäl rullpott á 1 931 223 kronor på Bomben 1 hos Svenska Spel. Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp för storvinst!

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!

Andelar för 50 kronor styck hittas här!

Frölunda HC-Leksands IF

Frölunda HC - Leksands IF

Torsdag 19:00, SHL

Två lag som möttes så sent som för en dryg vecka sedan i en underhållande batalj som till slut avgjordes i förlängning där Frölunda vann på bortaplan med 5-4. Som jag var inne på inför den matchen är att dessa två manskap är två av de allra främsta när det handlar om att skapa målchanser, och att de båda dessutom är i toppen av de lag som gjort flest mål den här säsongen. I dessa lag finns det mängder med offensiv kvalité och med spelare som Ryan Lasch, Michael Spacek hos hemmalaget och Max Veronneau, Carter Camper och Marek Hrivík hos gästerna finns det återigen fog att tro på en målrik batalj mellan dessa två lag. En god utgångspunkt kan vara att båda lagen gör minst två mål och att det blir minst sex mål i matchen.

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skellefteå AIK-Växjö Lakers

Dessa två lag möttes ännu senare än de två ovannämnda då man stångades så sent som under tisdagskvällen nere i Växjö. Då var det Växjö som gick segrandes ur striden med siffrorna 3-2 efter en mållös andra halva av matchen. Det kanske är det vi får förvänta oss under aftonen då detta är två av de defensivt starkaste lagen i serien och hemmalaget är det lag som, tillsammans med Luleå, är det lag som släpper in minst antal mål av samtliga lag i SHL. Skellefteå fick under tisdagens match klara sig utan spelare i offenisven som. Återigen ett stort manfall för Skellefteå som innan matchen mot Växjö också förlorade lördagens match borta mot Timrå. Skellefteå är det lag som under säsongen gjort flest mål av samtliga lag i SHL, men man har de senaste två matcherna fått klara sig utan spelare som Oscar Möller, Jayce Hawryluk, Tom Kühnhackl, Filip Roos och dessutom målvakt Gustaf Lindvall. Med tanke på att det är två defensivt starka lag samt att det med stor sannolikhet kommer saknas en hel del offensivt skickliga spelare hos hemmalaget tycker jag en god utgångspunkt är att inget av lagen gör fler än tre mål, och för att höja potentialen i systemet gillas nollan på Växjö. Det är seriens starkaste defensiv man ställs mot och som hållit nollan fem gånger den här säsongen hemma i SkellefteåKraft Arena.

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Djurgårdens IF-Färjestads BK

Klassikermöte väntar i huvudstaden där det är värmländskt på besök i form av ett Färjestad med ett nytt namn i båset sedan en knapp vecka tillbaka då Johan Pennerborn sparkades och ersattes av Tomas Mitell som närmast kommer från NHL-laget Chicago Blackhawks där han varit assisterande tränare till Jeremy Colliton. Den före detta försvarsspelaren inledde sin sejour hos det grönklädda Karlstad-laget med att bärga en seger hemma mot rivalen Frölunda med siffrorna 3–0 i en match där det nog får sägas att man också var det bättre laget. Viktig seger för Färjestad, som tampas med bland annat Leksand och Örebro om att ta sig in bland de sex bästa och slippa ett play-in-spel. Man ställs här på bortais mot ett Djurgården som under tisdagskvällen tog en minst sagt tung trepoängare då man besegrade självaste Luleå på bortais. Ett Luleå som inte kammat noll på hemmaplan sedan oktober dräptes av stockholmarna som fick åka hem till huvudstaden med samtliga poäng i bagaget efter en 3-2-seger där Rasmus Bengtsson blev stor matchhjälte. Viktiga poäng för Djurgården i bottenstriden som nu enbart har tre poäng upp till Malmö och säker mark. Djurgården är ett av de lag som släpper till både flest chanser och är ett av de lag som också släpper in flest mål. Ett Färjestad med en ny röst i båset och med OS-spelarna på hugget igen kan bli svårt att tämja för Fagervalls manskap som har sina styrkor i offensiven med framförallt Marcus Sörensen, Tim Söderlund och William Eklund att luta sig tillbaka på. Jag ser framför mig en relativt öppen tillställning med viss fördel gästerna.

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andelar för 50 kronor styck hittas här!

Klicka här för att rygga vårt Bombensystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.