Systemförslag: Svenska Spels Bomben med 400.000 kronor extra!

Bomben
Ikväll när det vankas full omgång av SHL har Svenska Spel skjutit in 400.000 kronor extra på Bomben 1. Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp upp för storvinst!

Häng med på ett andelsspel som öppnar upp för storvinst här

Växjö-Frölunda

Den första matchen som ska betas av är ett riktigt toppmöte då serieledande Frölunda gästar de regerande mästarna och nu fjärdeplacerade Växjö. Ett Växjö som ser ut att få tillbaka ett stort antal spelare efter att ha varit sargade de senaste omgångarna. Janis Kalnins, Hardy Häman Aktell, Juuso Vainio, Martin Lundberg och Julius Nättinen saknades senast men ser ut att vara tillbaka till kvällens toppmatch där även den NHL-meriterade tysken Tobias Reider gör debut för smålänningarna. För smålänningarna har man lutat sig tillbaka på firma Richard Gynge/Robert Rosén som är etta och tvåa i hela SHL:s poängliga med nitton respektive arton poäng noterade. Ikväll gästas man av fyran i poängligan, Ryan Lasch, och hans Frölunda. Högkvaliativ match väntar i Småland mellan två lag som besitter kvalité i mängd i såväl defensiv som offensiv. Att lagen har respekt för varandra och inte vill bjuda på alltför mycket är en god utgångspunkt här och att strecka redan från 0-0 kan vara fördelaktigt.

Luleå-Leksand

Match nummer två hittas uppe i Norrbotten där Leksand är på besök för att ta sig an Luleå. Hemmalaget inledde säsongen trevande och var ett tag nere på jumboplatsen, men har nu vunnit fyra raka matcher varav tre på bortaplan. Styrkebesked från ”Bulans” manskap där nu också Linus Omarks kommit igång på allvar och svarade för två målgivande passningar i den senast matchen mot Brynäs där Luleå vann med 4-2. Luleå är det lag som släpper till minst antal målchanser, men ställs här mot det lag som skapar allra flest och dessutom också konverterar flest. Det finns gott om offensiv kvalité hos båda manskapen här och det finns fortsatta skadebekymmer i Luleås försvar där Pontus Själin, Daniel Sondell och Fredrik Styrman varit frånvarande på sistone. Att båda lagen gör minst två mål här och fylla på uppåt tycker jag är en god utgångspunkt.

Färjestad-Örebro

E18-derby stundar i Karlstad under kvällen då Färjestad tar emot Örebro hemma i Löfbergs Arena. Det storsatsande Färjestad har blandat och gett under säsongsinledningen och har nu två raka förluster i bagaget då man fallit mot Oskarshamn och Rögle. Örebro har inte imponerat resultatmässigt, men är ett av de lag i serien som skapar allra flest målchanser och sköt fyrtiofem skott på Tim Juel i Oskarshamnskassen under tisdagens match plus två puckar i ramen. Ikväll är det den forne Örebro-kepsen Dominik Furch man ska försöka få hål på samtidigt som man måste se upp med spelare som Joakim Nygård, Marcus Nilsson, Gustav Rydahl, Michael Lindqvist och Victor Ejdsell som finns hos hemmalagets offensiv. Det brukar bli underhållande mellan dessa två lag och jag tycker det finns förutsättningar för det även inför kvällens match. Att utgå från att det blir många mål tycker jag är en god start.

Slutsats och speltips

Samtliga tre hemmalag bär favoritskapet men jag tycker att de gästande lagen inte alls ska räknas bort här. De bästa vägarna att gå för högre återbetalning ikväll tycker jag är få mål i Växjö-Frölunda samt många mål mellan Färjestad-Örebro och i synnerhet för gästande Örebro som underskattas av det svenska folket.

Häng med på ett andelsspel som öppnar upp för storvinst här


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.