Bettingskola med 1x2.se

Välkommen till bettingskolan! En resurs för dig som vill bli bättre på betting, oavsett om du aldrig bettat tidigare eller är lite av ett proffs. Vi går igenom allt från vad ett odds är till avancerad spelteori.
Bettingskola med 1x2.se

Grundläggande koncept och begrepp

Lär dig grunderna inom betting. Vad är vad och hur man ska (eller i alla fall kan) tänka kring sina egna spel och andras speltips.

Oddstyper

Raka odds och handikapp. Vi går igenom de mest grundläggande oddstyperna så att du får koll på läget. Vi tar också en snabbtitt på de internationella varianterna och hur man konverterar dessa till de med decimalkomma som de flesta svenska bettingsidor använder sig av.

Hantera din spelkassa!

Vi går igenom vad som menas med "väntevärde" och snuddar även vid Kellys kriterium. Sådant som man behöver ha kännedom om för att hantera sin spelkassa på bästa sätt. Money management som man brukar kalla det på engelska.

Vad är en unit?

Units och flatbets är viktigt att ha koll på, särskilt när man följer andras tips och rekar. Det handlar om storleken på dina spel och indirekt hur säker du är på din sak. Vi lär dig hur man bestämmer storleken på sin unit och annat som är värt att veta.

Ännu mer om units och hur det ska användas

Fick du inte riktigt grepp på vad units är från inlägget ovan. Lugn, vi tar det långsamt en gång till med konkreta exempel. Vi fokuserar lite extra på det faktum att units ofta används felaktigt även av mer erfarna bettare.

Vad är bäst - singlar eller dubblar?

När ska man spela dubblar, tripplar och när ska man avstå och i stället spela singlar? Vi delar med oss av våra tankar kring kombinationskupongens vara eller icke vara.

Så fungerar över- och underspel

Att satsa på att fler eller färre saker händer - oftast mål - är nästan mer vanligt än raka vinnarspel. Lär dig hur man ska tänka kring detta, särskilt med hänsyn till olika sporter.

Att tänka på vid livebetting

Har du tänkt ge dig på livebetting? Gör inte det förrän du läst igenom den här introduktionen på ämnet. Vi radar upp ett gäng konkreta tips men också fallgroparna.

Spelteori och bettingstrategi

Har du redan koll på grunderna inom betting. Nedan samlar vi lite mer avancerad teori som kan komma väl till pass för den som vill utvecklas inom sportsbetting.

Optimal bet size - storleken på det perfekta spelet

Vår expert ställer sig frågan: Vad är storleken på det perfekta spelet? Svaret är inte oväntat att det beror på din spelstil och riskbenägenhet, men är du ute efter att maximera din långsiktiga vinst med så låg risk som möjligt finns det faktiskt ett svar. Det stavas "Kellys kriterium".

Introduktion till arbitrage betting

Spel där du är garanterad vinst kan låta för bra för att vara sant men det är precis vad arbitrage betting handlar om. Vi lär dig hur du hittar dessa ovanliga men inte helt obefintliga bettingmöjligheter.

Sjunkande odds och spelbarhet

Vi går igenom hur du ska tänka kring speltips och sjunkande odds. Hur lågt kan ett rekat odds sjunka och fortfarande vara ryggbart?

Betting med hänsyn till olika sporter

Olika sporter kräver olika strategi, och många oddsmarknader är specifika för vissa sporter. Vi går igenom strategi och oddstyper med utgångspunkt i specifika sporter.

Introduktion till NHL-betting

NHL är världens otvivelaktigt bästa hockeyliga och betting på ligans möten kräver en hel del av oss spelare. Den här artikeln lär dig allt du behöver veta för att komma igång och bemästra NHL-betting.

Introduktion till Formel 1-betting

Formel 1 på söndagar har blivit en trevlig tradition för många svenskar och för den som vill krydda soffhänget med F1-betting är den här artikeln ett måste!

Introduktion till Baseball-betting

Baseball är inte superpopulärt i Sverige men det innebär ofta att det finns intressanta marknader som svenska spelbolag har dålig koll på. Vi lär dig grunderna och ger konkreta tips för den som vill komma igång med Baseball-betting.

Introduktion till Fantasy-Betting

Inte en sport i sig men Fantasy Sports Betting kräver ett helt annat tänk än "vanlig" betting. Vi går igenom grunderna och lite mer avancerad taktik för att bli bättre på en av de mest underhållande typerna av betting som finns.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.