Svenska bettingsidor med Zimpler

Zimpler en modern betallösning som tar din banks säkerhetslösning till hjälp för att hantera transaktioner till och från en bettingsida. Du behöver alltså inget separat konto, din banks digitala ID-handling är allt som krävs. Överföringar med Zimpler är gratis och sker omedelbart.

Åldersgräns 18 år. Särskilda villkor tillämpas för bonusar.

 • 8.8

  Recension av Casumo

  • En av marknadens bästa bettingappar
  • Färsk på sport och missar ofta att sänka odds
  • Tusentals odds från Kambi i snygg inramning
  18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Min. odds 1,6. Vinster från gratisspel är utan omsättningskrav, insats betalas ej. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se
 • 8.6

  Recension av MrGreen

  • Spännande bonus utan omsättningskrav.
  • Sammanslagningen med anrika William Hill bådar gott för oddsprodukten.
  • Prisvinnande mobilapp, vid fyra tillfällen!
  +18 | Endast giltigt för nya spelare hos Mr Green | Erhåll 100 kr i kontanter direkt efter registrering | Ingen insättning krävs för att aktivera erbjudandet | 100 kr extra i kontanter har inga omsättningskrav | Spela Ansvarsfullt: stodlinjen.se
 • 7.2

  Recension av Bethard

  • Modern hemsida med bra överblick som funkar utmärkt på de flesta mobiler
  • Ny oddsleverantör sedan 2023 med bättre odds och fler marknader
  • Inte längre med stöd av Zlatan men fortfarande en riktigt bra sportprodukt
  18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Zimpler Betting – Steg för steg

Att betta med ett spelbolag som integrerat Zimpler är en enkel historia. I många fall kommer du inte ens märka att det är Zimpler du använder.

 1. Välj en bettingsida i listan ovan
 2. Gör en insättning och välj ”Banköverföring med Zimpler” (eller liknande)
 3. Du får nu ange summa du vill sätta in min
 4. Välj din bank och verifiera dig med dess ID-lösning (mobil eller dator)
 5. Välj vilket konto du vill använda och signera transaktionen

Vanliga frågor om betting med Zimpler

🔒 Är det säkert att använda Zimpler för betting?

Zimpler är reglerat av Finansinspektionen. Samtidigt är alla svenska bettingsidor här på 1x2 reglerade av Spelinspektionen som också ställer höga krav på säkerhet. Se alltid till att hålla din banks inloggningsuppgifter (och apparater) säkra.

🏦 Vilka banker stöder Zimpler?

Zimpler är ihopkopplat med över 1000 europeiska banker! I Sverige finns ett uttalat stöd med Nordea, Swedbank, Sparbanken, Handelsbanken, SEB, Länsförsäkringar, Danske Bank, ICA Banken och Skandia. Uttag till mindre banker finns stöd för via clearing-nummer, det kan dock ta någon bankdag.

💸 Kostar det något att använda Zimpler för betting?

Nej, inte för oss slutkunder. Spelbolaget betalar säkerligen något för tjänsten, men för oss som spelar är det gratis.

⚡ Kan jag betta utan konto med Zimpler?

Ja. En insättning med Zimpler fungerar idag på flera bettingsidor som inte kräver regelrätt registrering. Det benämns ofta Expressregistrering då Trustly varumärkesskyddat ”Pay’n Play”.

💰 Hur mycket kan jag sätta in/ta ut med Zimpler?

Det vanligaste taket för en insättning är 50 000 kronor (om inga andra regler gäller). För uttag gäller i regel 200 000 kronor utan att något extra pappersarbete krävs.

Zimpler för betting (och casino) - Nu och då

Spelare som varit med i gamet ett tag känner kanske igen tjänsten PugglePay. Det var en slags fakturalösning som var väldigt populär när den svenska spelmarknaden exploderade någonstans kring 2015. Tjänsten fick ta en del kritik då spel på faktura är en farlig företeelse då den gör det lite väl enkelt att spela för mer än man egentligen har råd med.

Nästa steg i företagets historia var en app som kopplades till ett betal- eller kreditkort. I stället för att knappa in sitt kortnummer kunde man nu använda Zimpler-appen för att verifiera insättningen och uttag - lite som en primitiv version av betting med Swish uttag är nog det närmaste man kommer en jämförelse. Via appen kunde man också administrera sina fakturor, även om man inte längre tillät spelbolagsinsättningar på faktura.

Zimpler betting idag

Men tekniken tar stora kliv hela tiden och idag är det ”Open Banking” man talar om - att banker öppnar upp för (licensierade och betrodda) tredjeparter att utveckla tjänster direkt mot sina egna. Fakturalösningen har sedan dess fasats ut helt och idag finns ingen app och Zimpler är en direkt utmanare till Trustly, och för kund är upplevelsen näst intill identisk.

Det handlar alltså om att koppla ihop din bank och dess säkerhetslösning med en bettingsida och utföra en säker transaktion. Likt konkurrenten Trustly erbjuder Zimpler också betting utan registrering då KYC-processen är automatiserad – även om det idag är lite av en icke-fråga då digital legitimering är ett krav oavsett transaktionsmetod.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.