Bettingsidor med Trustly

Trustly är en slags mellanhand (ett API) som möjliggör direktkommunikation mellan en bettingsida och din internetbank. Väljer du att göra en insättning eller uttag med Trustly hos något av bolagen i listan nedan, och sedan klickar på din bank tas du till internetbankens säkerhetslösning som används för att logga in. Du får sedan tillgång till en minimalistisk internetbank och väljer vilket konto du vill använda för din transaktion. Betting med Trustly är avgiftsfritt och överföringar sker omedelbart.

Åldersgräns 18 år. Särskilda villkor tillämpas för bonusar.

Betta med Trustly – Steg för steg

Trustly är en svenskt betalningsinstitut (som regleras av Finansinspektionen) Bolaget har funnits sedan 2008 och har byggt sin verksamhet kring vad som i branschen kallas för open banking. I stället för att själv erbjuda en app eller ens ett konto skapar Trustly en säker koppling mellan din bank och en försäljare – i det här fallet en bettingsida.

Trustly – likt sin största svenska konkurrent Zimpler – använder sig av bankens digitala säkerhetslösning snarare än en egen. Det gör att de kan fokusera på att kryptera kopplingen mellan transaktionsparterna och överlåta själva säkerheten för signering till banken.

För oss användare är processen i princip som följer:

  1. Välj att göra en överföring med Trustly
  2. Ange belopp (minsta belopp beror på casino, oftast 100 kr)
  3. Välj din bank
  4. Logga in med hjälp av bankens säkerhetslösning (mobil/desktop)
  5. Välj konto och signera transaktioen

Vanliga frågor om betting med Trustly

🔒 Är det säkert att använda Trustly för betting?

Ja. Trustly sätter upp en krypterad kommunikationskanal, men säkerheten hänger till stor del på din bank och deras säkerhetslösning. Den största risken är att någon får tag på din banks inloggningsuppgifter.

🏦 Vilka banker stöds av Trustly?

De flesta. Om din svenska bank erbjuder internettjänster (och utfärdar digital identifiering via mobil eller annat) så är de med största sannolikhet anslutna till Trustly.

💸 Vad kostar det att använda Trustly för betting?

Inget. Spelbolagen betalar säkerligen en avgift men vi spelare åläggs aldrig någon kostnad.

⚡ Kan jag betta utan konto med Trustly?

Ja. Trustly var först med kontolös betting och "Pay N Play" är deras registrerade varumärke för konceptet.

💰 Hur mycket kan jag sätta in/ta ut med Trustly?

Det beror främst på spelbolagets interna bestämmelser, Det finns till vår kännedom inga uttalade begränsningar från Trustlys sida, varken för uttag eller insättningar. Jättestora insättningar kan dock bli föremål för granskning av spelbolaget (source of funds) för att motverka pengatvätt. Att ta ut stora belopp är oproblematiskt så länge insättningen också skett med Trustly.

Trustly betting och Pay N Play har revolutionerat spelmarknaden

Trustlys teknik ligger också till grund för betting utan registrering – då den digitala signaturen som krävs för att genomföra en transaktion är likställd en KYC-process: banken har kännedom om dig och när du identifierar dig digitalt där så är det gott nog för spelbolaget.

Detta var när det kom någonstans kring 2015 smått revolutionerande då spelare tidigare var tvungna att ladda upp dokument innan ett uttag kunde ske. Trustly insåg tidigt storheten och äger rättigheterna till benämningen ”Pay N Play”.

Innan Zimpler började konkurrera vad gäller ”spel utan konto” så fanns det egentligen bara ett alternativ, ett annat svenskgrundat bolag som hette Entercash – det köptes 2019 av Trustly och har integrerats i varumärket.

I Sverige har att betta utan konto – som också är ett helt missvisande namn, det finns såklart ett konto - lite tappat tjusning då det finns krav på digital identifiering redan när man loggar in. Trustly är dock fortfarande en betal- och uttagsmetod att rekommendera då den är gratis för oss spelare och näst intill omedelbar.

Bästa bettingsidan med Trustly

Då i princip 100% av svenska bettingsidor är anslutna till Trustly – och att återstående använder konkurrerande Zimpler som har samma funktionalitet – kan spelare som tänkt göra en direktöverföring från/till sitt bankkonto i praktiken helt ignorera betalmetoder när det kommer till valet av bettingsida. En angenäm sits som de flesta svenskar som gillar betting har möjlighet att inta. Skaffa internetbank om du inte redan har det och du är klar.

Med valet av betalmetod ur vägen är det bara att välja och vraka. Det innebär också en stor flexibilitet då uttag är näst intill omedelbara och att man därmed enkelt kan föra pengar från spelbolag 1 till sig själv och vidare till spelbolag 2, och så vidare. Den optimala strategin blir att alltid spela på det spelbolag med bästa oddsen online, det kommer innebära lite extrajobb i form av fler transaktioner men lär löna sig i slutändan.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.