Svensk Pay N Play-betting när den är som bäst!
  • Enormt utbud från SBtech
  • Modern plattform i teknisk framkant
  • Knivskarp mobilklient och liveodds

Inga bonusar

Inget krångel

Recension av ScandiBet sport och betting

Namnet ScandiBet vittnar om att detta relativt nya spelbolag har full inriktning på just Skandinavien och Sverige i synnerhet. Bolaget ligger på Bethards plattform vilket gav dem tidig tillgång till den reglerade svenska spelmarknaden, och såklart även en stabil teknisk grund att bygga sin bettingprodukt på.

Att spela med mobilen på ScandiBet är lika lätt som via datorn. Toppbetyg från vår sida!

Sidan erbjuder en bred portfölj med SBtechs odds som grundpelare i oddssektionen och under casinofliken finner du med lätthet flera hundratals olika slots från ett dussintal providers, så som Microgaming, NetEnt och Play’n GO.

Vi har dykt ner i ScandiBets utbud, och nedan presenterar vi våra tankar om sidan, med huvudfokus på sportsbooken och bettingen som erbjuds i sin helhet.

ScandiBet odds

ScandiBet har gått en väg som väldigt många andra spelbolag på marknaden också valt. Det vill säga, man har valt att använda sig av SBtech som oddsleverantör, vilket per automatik betyder att tusentals odds på allt mellan himmel och jord kan erbjudas, redan från start, oavsett om bolaget funnits i 2 eller 20 år. Mycket riktigt så erbjuder också ScandiBet odds på det mesta, när vi kikar in sidan.

Bundesliga med flera hundratals odds per match, Vitryska fotbollsligor, Esport från CSGO, Dota 2, Rainbow 6, Call of Duty och mycket mera. Kikar man på om oddsen är marknadskraftiga, så blir slutsatsen också att, absolut, det är dom!

Förvisso erbjuds inte de absolut högsta oddsen på marknaden hos ScandiBet, men sett till hela marknaden och alla spelbolag, så ligger man absolut inte i bottenskiktet heller. Ett massivt oddsutbud med stabila odds, helt enkelt!

Liveodds på ScandiBet

Liveodds-sektionen hos ScandiBet lämnar aldrig en spelare utan action. Klienten tuggar dygnet runt med spelmöjligheter på allt från fotboll, till ishockey och lite mer obskyra sporter som bordtennis, e-sport, eller varför inte futsal!

Liveklienten står sig mycket bra mot resterande marknad och hos ScandiBet kan du tryggt hitta spelvärden på liven under dygnets alla timmar.

Världsledande bet365 är egentligen det enda spelbolaget som ligger före ScandiBet och andra SBtech-grundade bolag. ScandiBets liveklient är helt enkelt imponerande, med mängder av marknader och riktigt fina odds!

Inte att förringa är dessutom att ScandiBet erbjuder cashout, en funktion som gör att du kan stänga dina spel till olika värden beroende på matchsituation. En funktion som är mycket populär bland spelare världen över!

Spela på fotboll hos ScandiBet

Gillar du att spela på fotboll, så har du kommit till rätt spelbolag! Fotbollen är enorm på ScandiBet och antalet ligor från diverse olika länder som erbjuds under högsäsong är häpnadsväckande många!

Hundratals marknader på stormatcher i Premier League, La Liga och Champions League erbjuds givetvis, i en härlig mix med matcher från allt möjligt härligt, som exempelvis Sydkoreanska ligor, Turkmenistanska högstaligan, eller varför inte en härlig punt från Färöarnas högsta liga?

Helt enkelt, vill du spela på fotboll så vänd dig till ScandiBet. Du kan i stort sett finna fotbollsvärden på dygnets alla timmar, från världens alla hörn. Testa och se för dig själv!

Spela enkelt med e-legitimation

Tekniken hos ScandiBet ligger i framkant, och spel "utan konto" med e-legg (vanligtvis utfärdat av din bank, och lättåtkomligt via app) är en feature som är implementerad på sidan.

Detta gör att du som spelare väldigt enkelt via endast en inloggning med digitalt ID både når sidans alla produkter och enkelt kan sätta in pengar på nolltid. Dessutom snabbas uttagen på avsevärt kontra sidor som fortfarande inte erbjuder denna möjlighet.

Söker du en användarvänlig och lättanvänd site utan krångel, så har du kommit rätt!

Att spela utan användarnamn är väldigt förenklat för användaren och snabbar på alla krångliga processer. Dessutom krävs ingen kontoverifiering med adressbevis och ID-handlingar, vilket givetvis är tilltalande för de allra flesta som spelar regelbundet på olika spelbolag.

ScandiBet i mobilen

ScandiBet har en mycket välutvecklad och lättnavigerad mobil plattform via webben. Du når den helt enkelt genom din webbläsare i mobilen. Grafiken och knapparna i den mobila webbversionen är stora och tydliga, vilket gör navigeringen så enkel som det bara går. Plattformen har en snabb responstid och användarvänligheten har prioriterats, det är tydligt.

Att spela med mobilen på ScandiBet är lika lätt som via datorn. Toppbetyg från vår sida!

Oddsbonus på ScandiBet

Den enda nedsidan med ScandiBet i dagsläget är att inga bonusar erbjuds vid registrering. Istället har det lagts extra krut på att erbjuda en blixtsnabb och användarvänlig site med konkurrenskraftiga odds. Om ScandiBet i framtiden erbjuder bonusar, så uppdateras denna post löpande.

Fördelen med att spela utan bonus är att du inte tvingas in i olika typer av omsättningskrav, och eventuella vinstpengar kan plockas ut till ditt bank-konto omgående!

Support och cashier hos ScandiBet

ScandiBet är ett brand som springer ur välkända Bethard. Det är alltså samma människor bakom bägge spelbolag, vilket är tryggt för nya användare. Bethard har funnits tillängligt för Svenska spelare under flera år och därmed kan ScandiBet redan från start erbjuda en support, så väl som cashier, i toppklass.

Ett välutbildat support-team väntar på dig via knappen längst upp till höger, jämte insättningsknappen. "Kontakta kundtjänst" syns med lätthet och via knappen når du en FAQ med de vanligaste frågorna folk önskar få hjälp med. Är FAQ:n inte tillräcklig, så når du en livechat via samma flik. Livechatten hade en svarstid på under en minut när vi testade.

Kassan

Cashiern består primärt av enkla insättningar via Trustly, där du med ditt e-id väljer bank och sätter in pengar på nolltid. Som ovan nämnt innebär detta också att du inte behöver verifiera dig med dokument och adressbevis när du sedan i ett senare skede vill plocka ut dina vinster.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord