Bettingsidor med SBTech

SBTech erbjuder sina klienter en helhetslösning inom iGaming och man har gjort sitt namn genom att erbjuda en flexibel plattform med full funktionalitet. Den hanterar allt från betalningar, till oddsfeeder och annat som krävs för att bedriva spel och främst då betting på internet.

Åldersgräns 18 år. Särskilda villkor tillämpas för bonusar.

SBTech spelbolag

SBTech erbjuder idag spelbolag en helhetslösning inom iGaming och har gjort sitt namn genom att erbjuda en flexibel plattform med full funktionalitet. Den hanterar allt från betalningar, till oddsfeeder och annat som krävs för att bedriva spel och främst då betting på internet.

🙋 Vem äger SBTech?

SBTech ägs av amerikanska DraftKings. Dem är i sin tur idag ett publikt bolag som handlas på New York-börsen. Leta efter tickern DKNG om du är nyfiken eller sugen på att äga en del.

📈 Har SBTech bra odds?

SBTech erbjuder en väldigt flexibel produkt där mycket är upp till operatören. I standardutförande – att en operatör presenterar odds rakt av utan att aktivt ändra marginalerna - är man klart godkänd men inte mycket mer. Jämför odds på nätet med oss på 1x2 innan du spelar.

⚖️ Har alla spelbolag med SBTech samma odds?

Nej. Alla får såklart en feed med samma odds - så utbudet kommer vara detsamma - men operatören kan själv enkelt skruva både upp och ner. Detta sker ofta på bekostnad av ett annat odds. Man höjer sig på en marknad och för att bekosta risken sänks ett annat odds.

🥇 Vilket spelbolag med SBTech är bäst?

Sett till våra svensklicensierade spelbolag med SBTech så är Betway väldigt bra vad gäller oddsnivåer men även 10bet jobbar aktivt med sina marginaler. Sen ska även uppstickaren Snabbare nämnas vilka gjort ett kanonjobb med SBTechs plattform ur användarsynpunkt. Se såklart även vår topplista.

Detta kan du förvänta dig av bettingsidor med SBTech

Plattformen erbjuder en mängd distinkta funktioner som gör att SBTech enkelt känns igen bland erfarna spelare. De senaste åren har man, likt de flesta andra stora sportbooks, satsat hårt på livebetting.

Distinkta funktioner i SBTech sportsbook
  • PulseBet – En intensiv spelform där man bettar på vad som kommer hända inom ett visst tidsspann med dynamiskt odds (som ökar ju närmare deadline det går)
  • Cash Out – SBTech är kända för att erbjuda en bra Cash Out, mycket på grund av att deras funktion tillåter operatören att själv sätta kommissionsnivå vilket en del slarviga operatörer har dålig koll på. Man erbjuder även Cash Out på ackumulatorer och såklart delvis Cash Out.
  • Add2Bet – Ett relativt nytt tillskott i SBTechs teknikarsenal. Tänk dig en omvänd cashout: istället för att ut del av din insats/vinst så kan du i stället öka på den.

De flesta är ganska eniga om att SBTech är bäst på nordamerikanska ligor och sporter. Den som letar efter division 3-fotboll kommer förmodligen inte hitta det hos spelbolag med SBTech. Den som däremot vill ha djupa marknader för NHL, NBA och NFL lär vilja ha konto hos åtminstone en operatör med SBTechs odds.

Svenska Spel kör exempelvis SBTech och erbjuder som bekant ofta väldigt låga marginaler på de flesta marknader. Det statliga bolaget är såklart i en unik position och har även en dedikerad avdelning för att kunna täcka lokala marknader.

Viktigt att veta om SBTech är att operatören kan styra extremt stora delar av produkten, särskilt oddsen och marginalerna. Det kan därför skilja en hel del mellan operatörerna. Med det sagt är även SBTech ett enkelt val för operatörer som snabbt och lätt vill erbjuda en odds och betting. Många gånger är dessa inte intresserade-, eller har kunskap att aktivt skruva i plattformen. Detta har resulterat i att SBTech lite orättvisst förknippas med lite sämre odds, när det egentligen är en fråga om att operatören inte är intresserad av att konkurrera.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.