eSport Betting - Bästa bettingsidorna med eSport

Betta på eSport som CS:GO, League of Legends, Starcraft och många fler. Nedan hittar du de bästa bettingsidorna med eSport i produktportföljen. Utbudet för eSport betting växer stadigt och nedan hittar du spelbolagen som erbjuder bäst eSport odds.

Åldersgräns 18 år. Särskilda villkor tillämpas för bonusar.

Introduktion till eSport betting

Den snabbast växande sporten i världen blir bättre och bättre på betting för varje dag som går. Om det finns officiella tävlingar i ett spel så går det med största sannolikhet att betta på. Ett stort plus för segmentet är att i princip 100% av matcherna finns att livestreama – kanske inte nödvändigtvis direkt från spelbolagen men på twitch. Produktionerna är i dag väldigt bra, vilket även höjer bettingupplevelsen.

eSport-resurser här på 1x2.se

För eSportsbettare finns det flera avdelningar som kan vara av intresse, både för den som letar brett eller efter något specifikt.

Som med all slags betting handlar det om att ha koll på spelarna och dagsformen. En fundamental kännedom om spelet i fråga är också att föredra. Den som förstår sig på spelet kan se hur en match utvecklas och duktiga spelare (i avseendet bettare) kan vända det till sin fördel. Live-betting (att lägga sin insats under matchens gång) är därför populärt men det går såklart även att spel på pre- (innan matchstart) och outright-odds (långtidsspel, vem som vinner mästerskap etcetera).

⚖️ Är det lagligt att betta på eSport i Sverige?

Ja, om du är över 18 år är det lagligt att betta på eSport. Det är inte olagligt att spela på utländska sajter men då måste du skatta på dina vinster. Att välja en bettingsajt med svensk licens är enklast och innebär störst konsumentskydd.

🔒 Är det säkert att betta på eSport?

Ja. Se till att spela på en eSport-sida med svensk licens (alla här på 1x2.se) och du kan lita på att allt från transaktioner till utbetalning av vinster går rätt till.

✔️ Vad krävs för eSport betting?

  1. Att du kan styrka digitalt att du är över 18 år (ID på mobil/dator som vanligtvis utfärdas av din bank)
  2. Att du inte har anmält dig på självavstängningstjänsten Spelpaus.se
  3. Att du kan föra över pengar till ditt spelkonto

🕹️ Vilka eSporter kan man betta på?

Standardutbudet hos de flesta innehåller Counter-Strike (Global Offensive), League of Legends och DOTA 2. Valorant, StarCraft och Rainbow 6 är också vanligt förekommande hos de flesta spelbolag som erbjuder eSport. Vid stora mästerskap kan du även hitta Fortnite och FIFA i utbudet.

🥇 Vilket spelbolag är bäst på eSport?

LeoVegas-ägda Pixel.bet är en bettingsida som storsatsar på eSport. Det innebär dock inte alltid bäst odds, så se till att jämföra odds på 1x2.se innan du spelar. Våra oddsfeeder stödjer de flesta populära eSporter och oddsnivåerna kan skilja rätt mycket.

eSport bonusar

Få spelbolag erbjuder specifika bonusar för eSport men samtidigt tillåter man att den vanliga bettingbonusen får användas på eSport betting. Du hittar med andra ord alla Sveriges bästa bonusar för eSport i listan ovan. Håll utkik efter låga omsättningskrav och välj en som du gillar. Idag finns det många eSport-bonusar som kommer utan omsättningskrav, vilket såklart är allra bäst!

En eSport-bonus är perfekt för att utvärdera bettingsidans klient

Tänk på att om bonusen kommer med ett omsättningskrav så räknas vanligtvis inte alla oddsnivåer. Ofta krävs ett spel till minst 1,20 och ibland ända upp till 1,80. Se till att du har koll på den detaljen så du inte lägger bets till lägre odds som sedan visar sig inte räknas mot bonusens omsättningskrav.

Ett vanligt och rekommenderat sätt att få upp oddset - även om du fortfarande vill spela en relativ favorit – är att lägga mer än ett spel på en och samma kupong.

För fler tips eller om du inte har stenkoll på hur bonusar fungerar, följ länken till vår avdelning för svenska betting bonusar och läs mer.

Bli bättre på att betta på eSport med 1x2.se

Som inom all form av betting handlar även eSport betting om att läsa på och hitta värde. Vad är oddset enligt dig. Är det 50% sannolikt att Lag A kommer vinna. Då behöver du ett odds som ger dig åtminstone 2,00 gånger pengarna för att du ska vara villig att ta spelet.

Tänk så här: Om du har rätt i din analys så kommer du i det långa loppet gå break even om du spelar 50% sannolika möten till 2,00. Men att gå plus-minus-noll är såklart ingen bra målsättning. Vi vill hitta värde, och det hittar vi i spel där oddsen är högre – givet då att vår analys fortfarande ger Lag A 50% chans att vinna...

Problemet här är så klart att pricka in den där sannolikheten. Det är det bra sportsbettare lär sig med tiden. Då eSport är en underkategori till vanlig betting kan i princip all slags teori och bettingstrategi appliceras på eSport. Vill du lära dig mer, ta hjälp av våra experter här på 1x2.se som även om de inte skriver dagens bästa speltips om eSport-betting kan de få dig att tänka rätt och ge dig nya uppslag för hur du ska hantera dina spel på eSport.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.